سلام بچه ها ازمون قلمچی امروز چطور دادین؟یادتون باشه اگه خوب بود اصلا مغرور نشین اگه بد بود به هیچ وجه نا امید نشین این ازمونا فقط جهت ایجاد امادگیه نه هیچ چیز دیگه!بشینین تحلیل کنین کامل کامل!بچه های تجربی سوالی داشتین میتونین رو من حساب کنین
با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
خوش به حالت که کنکور نداری....من تو لجنی گیر کردم که لنگه نداره
چیشده عزیزم؟