2777
2789
عنوان

قلمچی|کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 42 پست
راستش من فقط از روی علاقه بود که این رشته رو انتخاب کردم خانواده ام مخالف بودن چون خودشون سختی هاش ر ...

واااای قرص......چندمین سال پزشکیته ....موفق باشی عزیزم معلومه داری لذت میبری از رشته ات ....انشاالله یه دکتر فوق العاده بشی❤❤❤❤❤😍😍😍😍

سلام انشالله موفقبتت در مدارج بالاتر هم ببینید.لطف میکنید بهم بگید با تراز ۷۱۰۰ قلم چی برای یک پشت ک ...

ممنون عزیزم 

برای پشت کنکوری تجربی این تراز واقعا ارزشمنده و احتمال قبولی سه رشته اصلی دندون و دارو و پزشکی سراسری واقعا زیاده حتی دانشگاه های تاپ اما متاسفانه وضعیت طوری شده دیگه نمیشه از روی ازمون ها قضاوت کرد چون تقلب ها بشدت زیاد شده اما اگر این تراز واقعی باشه و حاصل تلاش که از همین الان بابت قبولیش بهتون تبریک میگم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااای قرص......چندمین سال پزشکیته ....موفق باشی عزیزم معلومه داری لذت میبری از رشته ات ....انشاالله ...

من تازه ترم دو رو تموم کردم هنوز اولاشم ولی این دو سال علوم پایه از همه قسمت های دیگه مسخره تره اگه این دو سال رو دوست داشته باشی بقیه مث عسل میمونه برات  امیدوارم امسال به خواسته ات برسی عزیزم

زمین شناسی بخونی که چی ؟ضریب صفر ؟برای دندون؟این کارو نکن تو وقت بذار برای زیست ضریب 12 مطمینا نتیجه ...

نه ...امسال قبول نمیشم ......یعنی میشدما اگه 2ماه پیش جا نزده بودم ....واقعا خسته شدم ....واسه اینکه امسال رتبه ام بهتر از پارسال بشه خانوادم نگن چی کار کردی زمین میخونم.....واسه سال بعد میمونم ..ولی میرم پیام نور که از این فشار روحی خلاص شم بعدش کنکورم بخونم ....ترم یک بخونم ترم دو مرخصی بگیرم ....دعا کن جورشه ❤❤❤❤

نه ...امسال قبول نمیشم ......یعنی میشدما اگه 2ماه پیش جا نزده بودم ....واقعا خسته شدم ....واسه اینکه ...

من که میگم زوده واسه جا زدن !مگه رستگار رحمانی نبود از بهمن شروع کرد و شد رتبه یک؟چرا نشه اگه ادم بخواد ناممکن هم ممکنه این یه هفته رو عمومی ها و زیستت کار کن قول میدم رتبه خوبی میاری !با تلاش کردن حداقل یه رتبه مقبول میاری ولی با جا زدن چی؟تلاش کن که بعدا پیش خودت سرافراز باشی تلاشتو کردی 

من که میگم زوده واسه جا زدن !مگه رستگار رحمانی نبود از بهمن شروع کرد و شد رتبه یک؟چرا نشه اگه ادم بخ ...

میدونم واقعا اگه ادم بخاد میشه ...ولی واقعا از لحاظ روحی صفرم ....تفریح نداشتم به این وضع اوفتادم .....یکمم درگیر تعویق شدم کلا به فنا داد منو