2789
عنوان

خواهرم

627 بازدید | 28 پست

سلام بخدا خودمم خستم از دست خواهرم 17 سالشه عاشق معلم مرد کنکورشه که حدود 50 سالس معلمه هم خواهر من و یک دانش آموز دیگرو تو کلاس بیشتر از بقیه دوس داشت اما اون دانش اموزه رو بیشتر و این باعث حسادت و ناراحتی خواهرمه چون خواهرم نسبت به معلمه حس داره که البته من میگم این زودگذره حالا خواهرم میگه دوستش براش تعریف کرده معلمه دختره رو عزیزم صدا کرده یا گفته بیا برگه ها ر فلان روز تو آموزشگاه بگیر که منم باشم ببینمت خواهرم کفری حال روحیش بده هرچی بنویسید میگم خودش بخونه توروخدااا کمک کنید😕

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خواهرت بگو اون معلم همتونو مثه دخترش داره میبینه . افکار منحرفتو کنترل کن بشین پای درس و مشقت . بوقتش یه شوهر خوب برات پیدا میشه. اینقدرهم واسه ازدواج کردن هول نباشین.بخدا ما که ازدواج کردیم هیچ گلی به سرمون نزدیم

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
مگه این مرد ۵۰ساله مجرده؟ خواهر تو جای دخترشه

متاهل هست دخترشم از خواهرم یکم بزرگتره بارها هم میگه شما جای دخترمید

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

وا عاشق بابا بزرگش شده .بگو اونوقت یه دقیقه بابات ومعلمتو بزار پیش هم خجالت نمیکشی این همه پسرای آقا وخوب وجوون اه اه چطوری حتی فکر اینو میکنه که دست یه پیرمرد بگیره بگو بزار همون دوستت بخوادش اه اه 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
وا عاشق بابا بزرگش شده .بگو اونوقت یه دقیقه بابات ومعلمتو بزار پیش هم خجالت نمیکشی این همه پسرای آقا ...

😂😂😂

واقعا چطور تونستی این تاپیک رو بزنی

وقتی خواهرم مشکل داشته باشه حاضرن هرطوری کمک بگیرم

😂😂😂

والله خواهر 😂😂😂😂😂😂

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

خواهرت تو سن حساسیه

بعصی وقتا گول میخوره دیگه

این معلمای کنکورم که ماشالا حواست نباشه انقد باهات صمیمی میشن...😏😏

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
خواهرت تو سن حساسیه بعصی وقتا گول میخوره دیگه این معلمای کنکورم که ماشالا حواست نباشه انقد باهات ص ...

همون

اخه معلم هم ادم مومنیه هم از اول به همسون روزی 800 با گفته شما دخترمیل

متاهل هست دخترشم از خواهرم یکم بزرگتره بارها هم میگه شما جای دخترمید

بابای من ۵۲ سالشه ۲عدد داماد داره و یک عدد نوه 😂😂😂😂

ای خواهر مریدی تو یک دختر زیبای ۱۷ ساله هستی،این همه پسر چرا گیر دادی به این مرد ۵۰ ساله؟

درستو بخون و بدون به وقتش اونی که لایقت باشه میاد سراغت

منم عاشق معلم کنکورم شده بودم ولی اون 26 سالش بود .

نمیدونم چی بگم اخه بهش بگو عاشق چیه اون پیره مرد شدی بابا این همه پسر هست بیرون

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)