2789
عنوان

خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 28 پست

خوب بگو بره عاشقش بشه ضرر اول به خودش میزنه وقتی میبینه دوستاش با پسرهای خوش تیپ ازدواج کردن و سرشون بالاست از پیش این رد میشن و مسخرش میکنن که با باباش ازدواج کرده همون آقا نمیزاره بری بیرون چرا چون میگه این جوونه من پیرم میره به پسرها نخ میده خونه زندونیت میکنه میفهمی یا اون حوصله اینو نداره باتو حرف بزنه میگه من میخوام بخوابم توام زیاد حرف بزنی میزنتت اما با هم سن خودت ازدواج کنی آزادت میزاره بهت کم  مشکوک میشه اکه بهش توهین کنی میزنتت نه داعم 

والا چی بگم..بهش بگو به آینده فکر کن..قانون 10

بگو وقتی یکاری میخوای بکنی به این فک کن که این کار 10 دقه دیگه چ حسی بهت میده؟ده روز دیگه؟10 سال دیگه..بگو اگه یه حرکتی بزنی که وقتی 27 سالت شد از یاد آوریشم پشیمون ممکنه بشی بیخیال شو..دعواش نکن اقتضای سنشه دوست باش باهاش..مشغولش کنین کلاسی جایی..بگو واسه کنکور بخون تو دانشگاه خوب قبول شو اون دوستتم بمونه با معلم پیر پاتالش

I'm not sorry..😉😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا اسی چرا انقد تاپیک میزنی حالا اول برو به فکر خونه خودت باش گیری افتادیا 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

اینهمه پسر خوشتیپ بیرون هست...حالا عاشق پیرمرد زن و بچه دار شده...واقعا فکر کردن بهش هم‌تهوع اوره😪😪😕😶😶

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

نزارید دیگه بره کلاس اون معلم..بلکه عقلش بیاد سرجاش😶

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
حالا اسی چرا انقد تاپیک میزنی حالا اول برو به فکر خونه خودت باش گیری افتادیا 

مشکلاتم که یکی دو تا نیستن خواهر😂میری بیرون مشکل خونه میای خونه خواهر درحال عر زدن😑😂

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
خوب بگو بره عاشقش بشه ضرر اول به خودش میزنه وقتی میبینه دوستاش با پسرهای خوش تیپ ازدواج کردن و سرشون ...

ار6 والا

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

عاشق‌شدن‌ ب‌کنار

یعنی‌اینقدمعلمه بخودش اجازه میده عزیزم فلان صداشون‌کنه‌یا بگه دلم براتون تنگ شده

قرای نییست ک کوزه بشکنه ابش  بریزه متوجه خطر شید.الان ب بچه دو ساله رحم نمیکنن .

بابای من ۵۲ سالشه ۲عدد داماد داره و یک عدد نوه 😂😂😂😂 ای خواهر مریدی تو یک دختر زیبای ۱۷ ساله هست ...

😂😂😂😂❤❤❤❤

عاشق‌شدن‌ ب‌کنار یعنی‌اینقدمعلمه بخودش اجازه میده عزیزم فلان صداشون‌کنه‌یا بگه دلم براتون تنگ شده ...

والا من به خواهرم گفتم ولی به دوستش یا خانواده دوستش جرئت ندارم چیزی بگم

مشکلاتم که یکی دو تا نیستن خواهر😂میری بیرون مشکل خونه میای خونه خواهر درحال عر زدن😑😂

ببخشید منم جا خواهرش بگو عر بزن تا حالت جا بیاد با اون عشق پیریت 😂😂😂😂😂😂😂دختر اگه پیام منو میبینی اخه عاشق جیش شدی اه صورتش وچروکاش موها سفیدش وای 😄😄😄😍

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
ببخشید منم جا خواهرش بگو عر بزن تا حالت جا بیاد با اون عشق پیریت 😂😂😂😂😂😂😂دختر اگه پیام منو میب ...

چاقم هست شکم داره 😂😂

چاقم هست شکم داره 😂😂

وای نگو خاک به سرم 😂😂😂😂😂😂