2777
2789
عنوان

بي بي چك مديكور

447 بازدید | 72 پست

سلام من يه حالت هاي خاص دارم 

اشتهام كم شده فشغرم پايينه چند روز پاهامو دستام خارش شديد گرفته و روي ران پام دو سه جا خودبه خود كبود شده 

چند بار تو روز هاي مختلف بي بي چك زدم يكي در ميان هاله ميندازه يعني اينطوري كه يكشنبه هاله كمرنگ دو شنبه هيچي سه شنبه هاله پررنگ تر البته بعد از تقريبا دو ساعت دوباره پنجشنبه منفي

البته رابطه براي ماه پيش بوده ( پر ماه پيش با سه روز تاخير يعني ٢٣ خرداد بود به صورت نرمال ٧روز ولي ماه پيش ٥ روز بود با كمر درد و دل درد شديد پري از ٥ روز قبلش تا ٤-٥روز بعدش)

بي بي چك اعتبار داره؟

ممكنه باردار باشم؟

لبخند زيبا حق همه مردم است☺️

منم تو همین شرایطم نمی‌دونم باردارم یانه

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی موعدته

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اگه زیر ۵ دیقه دو تا خط بیفته اعتبار داره چرا نداشته باشه

همون ديگه الان مشكل من اينه قبلا استفاده ميكردم  اصلا هيچ هاله اي نمينداخت الان بعد از يكي دو ساعت هاله ميندازه كه به ماما نشون دادم گفت انگار مثبته

١٩ تير بايد بشم به صورت عادي  اما اگه مثل اين ماه باشه ميشه ٢٢-٢٣ تير شما چي؟

منم یه هفته دیگه موعدمه دیروز و امروز بیبی زدم بعد یه ساعت هاله انداخت

اره تو اقدامم از اردیبهشت اقدام کردم هی ۳روز عقب میندازم الانم که تخمدان چپم انکار زخمه خیلی بد درد ...

شاثد خونريزي لانه گزينيه؟

مطمئني پري هستش؟

همون ديگه الان مشكل من اينه قبلا استفاده ميكردم  اصلا هيچ هاله اي نمينداخت الان بعد از يكي دو س ...

مدیکور بعد چن ساعت اون شکلی میشه اعتبار تا ۵ دیقه 

زیر ۵ دیقه به هاله ذره بینی ام بیفته مثبته