2777
2789
عنوان

بي بي چك مديكور

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 72 پست
انشالله كه هاله تبديل به خط پررنگ بشه😍

مرسی عزیزم ان شاالله که توهم به خواسته دلت برسی

من برات آیت الکرسی خوندم

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اي جااان😍 انشالله به سلامتي زايمان كني🙏🏻😍 شما پري ميشدي؟ علائم نداشتي؟

من اخرین پریم 7بهمن بود که خیلییییی درد داشتم اون اخریو بعدش یهو خیلییی لاغر شدم ماه بعدش درد پریودی داشتم ولی پریود نشدم که بعد 14روز که از پریم گذشت بی بی گذاشتم مثبت بود 

من اخرین پریم 7بهمن بود که خیلییییی درد داشتم اون اخریو بعدش یهو خیلییی لاغر شدم ماه بعدش درد پریودی ...

شما ٧ بهمن پري شدي ، قبلش باردار بودي؟

پري تون مثل دفعه هاي پيش بود؟

لبخند زيبا حق همه مردم است☺️
نه اخرین پریم 7بهمن بود  که درد زیادی داشتم پریود بعدیم نشدم که 1ماهو 2هفته باردار بودم

منم مثل شمام تقريبا 

پري تون مثل ماه پيش مقدارش و روزش؟

يا فقط لكه بيني داشتي؟

لبخند زيبا حق همه مردم است☺️
سلام عزيزم بي بي چك گذاشتي؟؟

سلام عزیزم آره صبح گذاشتم منفی بود

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم