2821
2789
عنوان

لاغر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 30 پست
آره عزیزم غذاموخیلی کم کردم ولی اصلاورزش نکردم.وبیشترین تاثیرروبدن من پودرزیره سیاه وشویدوگل محمدی ب ...

خوب بدون ورزش که بدنت شل و ول میشه و عضلاتت تحلیل میره 

ببین گول لاغری الانت رو نخوری حتمااااا برو باشگاه و بدنتو به کمک ورزش لاغر کن کم خوری عالیه ولی وقتی کنار ورزش نباشه به بدنت اسیب میزنه دوستم حتماااااااااااااا ورزش کن

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
خوب بدون ورزش که بدنت شل و ول میشه و عضلاتت تحلیل میره  ببین گول لاغری الانت رو نخوری حتمااااا ...

الان چهارماهه رژیموگذاشتم کناریه گرمم اضافه نشدم.تازه شروع کردم بقیه وزنوبیارم پایین.یع بچه  یک ساله دارم نمیزاره ورزش کنم

قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان چهارماهه رژیموگذاشتم کناریه گرمم اضافه نشدم.تازه شروع کردم بقیه وزنوبیارم پایین.یع بچه  یک ...

تو خونه دراز نشست یا ورزشای سبک سی دی ایروبیک بگیر وقتی نی نی خوابه انجام بده

تو خونه دراز نشست یا ورزشای سبک سی دی ایروبیک بگیر وقتی نی نی خوابه انجام بده

آره رفتم خریدم حلقه هم خریدم ایشالاه بتونم ممنونم

انشالله که میتونی موفق باشی عزیز دلم کدوم شهری؟؟؟

فدای شما عزیزم پارساباد ماله اردبیله

آره عزیزم میشناسین؟

نه فقط اسمشو شنیدم سر اون فاجعه ای که برای اون طفل معصوم پارسال رخ داد که همه مردم ایران رو عزادار خودش کرد

راستی شما خانواده اشو میشناسین؟؟ازشون خبر ندادی؟؟حال روحیشون بهتر شده؟؟

نه فقط اسمشو شنیدم سر اون فاجعه ای که برای اون طفل معصوم پارسال رخ داد که همه مردم ایران رو عزادار خ ...

اهان اینجاهرکی میشنوه اهل اینجام میمرسه مادرش هنوزداغدارشه.باخواهرشوهرم همسایه هستن.هنوزبعده دخترش آرایشگاه نرفته موهاس کلاسفیدشده ابروهاشودست نزده بیچاره 

اهان اینجاهرکی میشنوه اهل اینجام میمرسه مادرش هنوزداغدارشه.باخواهرشوهرم همسایه هستن.هنوزبعده دخترش آ ...

طفل معصوم خدا به حال دلش بسازه سخته بخواد با این مشکل کنار بیاد بچه دیگه ای نداره؟؟؟

طفل معصوم خدا به حال دلش بسازه سخته بخواد با این مشکل کنار بیاد بچه دیگه ای نداره؟؟؟

چرایدونه دختردیگه هم دارن.دوتاخواهربودن

چرایدونه دختردیگه هم دارن.دوتاخواهربودن

اخی اون طفل معصوم الان بیشتر از همه ضربه میبینه 

تا اونجایی که من شنیدم اوضاع مالیشونم خوب نیست که لابد اینم شده قوز بالا قوز

من از امروز شروع کردم زیره دم کنم بخورم قندم زیاد میخوردم با چایی کردمش روزی ۳تا قند از ۲۰تا😄

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
من از امروز شروع کردم زیره دم کنم بخورم قندم زیاد میخوردم با چایی کردمش روزی ۳تا قند از ۲۰تا😄

منم شنیدم زیره خیلی خوبه😍

تنها برگهایی به زمین می افتند که برای لحظه ای رقص در باد،ساقه ی خود را فراموش میکنند
2824
2823
2791
2779
2792