2777
2789
عنوان

لاغر شدن

160 بازدید | 30 پست

سلام دوستان. میشه کمک کنیدو بگید چجوری وزن کم کنم؟ من یه روز در میون تردمیل میزنم با سرعت 5یا6.بنظرتون تاثیر داره؟ 

کسی در لاغری تجربه ای داره؟ 

تنها برگهایی به زمین می افتند که برای لحظه ای رقص در باد،ساقه ی خود را فراموش میکنند
من تازه سير و عسل رو شروع كردم ميگن تو يه ماه تا ده كيلو هم ميتوني لاغر بشي ببينم چي ميشه

ینی چجوری؟باهم قاطیشون کنم؟! 

تنها برگهایی به زمین می افتند که برای لحظه ای رقص در باد،ساقه ی خود را فراموش میکنند

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببین اگه تاحالا اهل ورزش نبودی همین تردمیل از روزی نیم ساعت رو سرعت ۵ یا ۶ خوبه کم کم تایمشو ببر بالا 

در ضمن برای لاغری ورزش و رژیم غذایی درست(تحت نظر متخصص تغذیه)باهم میتونه بهت کمک کنه یکیش تنها فایده نداره

اگرم نمیخوای رژیم بگیری هر چی تا حالا خوردی بخور ولی کمتر مثلا سه چهارم قبل یا نصف قبل بخور 

سبزیجات و اب فراووووون فرلموش نشه

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
ببین اگه تاحالا اهل ورزش نبودی همین تردمیل از روزی نیم ساعت رو سرعت ۵ یا ۶ خوبه کم کم تایمشو ببر بال ...

ممنوووون 

من تازه سير و عسل رو شروع كردم ميگن تو يه ماه تا ده كيلو هم ميتوني لاغر بشي ببينم چي ميشه

گفتی منم لایک کن

قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲
تو خونه تردمیل میزنی یا باشگاه؟؟؟

باشگاه. اما چیزای دیگه رو نمیتونم فعلا امتحان کنم آخه یه مدت طولانی فعالیت نداشتم واقعا برام سخته

باشگاه. اما چیزای دیگه رو نمیتونم فعلا امتحان کنم آخه یه مدت طولانی فعالیت نداشتم واقعا برام سخته

اره درسته بعد از یک ماه شروع کن به ایروبیک یا پیلاتس

سراغ ورزشای سخت و سنگینن نرو که کمر و زانو هاتو داغون میکنه

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
واقعا؟؟؟؟چیکار کردی؟؟؟؟؟؟

آره عزیزم غذاموخیلی کم کردم ولی اصلاورزش نکردم.وبیشترین تاثیرروبدن من پودرزیره سیاه وشویدوگل محمدی بودکه باهروعده غذایی میرختم توماست میخوردم

قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲
2790
2778
2791
2779
2792