ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
سنو برا من زده دوازدهم زایمان.وزن بچمم گفته سه و هشتصده لگنمم گفته تنگه تقریبا ولی بازم میگه باید بیمارستان اجازه سزارین بده من نمیتونم صد درصد بگم سزارین باید پنج شش ساعت از دردات بگذره.الانم پنج روز تا دواردهم مونده فعلا که هیچ علائم و دردی ندارم
استفاده از قرص روغن گل مغربی به صورت شیاف واژینال موثره
ولی بدون مشورت پزشکت استفاده نکن
ایشالا زایمان راحتی داشته باشی ونی نیت سالم بیاد بغلت...😚
آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
اینا رو نمسدونم ولی به اون داشت میگفت رابطه..بعد اتفاقا میترسید کیسه اب پاره شه مگیفت مگه چقد فاصلست سریع زایمان میکنی از رفسنجان کیسه اب پاره شده اومدن اینجا ...ما یزدیم ...البته شاید اون سزارینی بوده باید از دکتر بپرسه