بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این بیمارستان بوده یا سلاخ خونه والا من دوتا زایمان طبیعی داشتم و حدود سه چهار ساعت هم سر هر کدوم تو ...
اتفاقا بیمارستان خیلی خوب و مجهزیه. خصوصیه. با خانما کاری نداشتن ولی اونا خیلی جیغ میزدن. خیلی وحشتناک بود. تازه یکی هم کنار هرکدومشون وایساده بود. من که این صحنه رو دیدم گفتم حاضرم میلیونها پول بدم ولی برم سزارین بشم
خب چرا سزارین.نمیکنی؟ من خیلی ترسو هسم ازین اخلاق خودم متنفرم در حدی که امپول بخوام بزنم فشارم میفته ...
منم میخوام سزارین بشم ولی اینجا بینهایت سختگیری میکنن.تازه یه دکتری پیدا کردم که 5 میلیون میگیره و سزارین میکنه. 7 میلیون هم هزینه بیمارستان رو باید جداگانه بدم. منم از امپول خیلی میترسم. میخوام بیهوشی کامل بشم تا چیزی حس نکنم
اتفاقا بیمارستان خیلی خوب و مجهزیه. خصوصیه. با خانما کاری نداشتن ولی اونا خیلی جیغ میزدن. خیلی وحشتن ...
همین که باهاشون کاری نداشتن باعث میشده بیشتر درد بکشن سر زایمانای من مثل اینکه رفته باشی باشگاه انقدر ورزش میکردیم و ماماها تا موقع زایمان که دکتر بیاد کمکمون میکردند نه فقط من همه عالی بودند مامانم میگفت مگه اینجا زایشگاه نیست چرا هیچ صدایی نمیاد
تو کلاس بارداری به ما گفتن انقباض گاهی ممکنه درد نداشته باشه برای تشخیصیش دست به شکمتون بزنید مثل سن ...
اخه من دیسک کمر دارم و همیشع دیگه ابن اخرا همش کمر درد شدید دارم نمیدونم این انقباضو چطوری تشخیص بدم نی نی هم بعضی وقتا خودشو گلوله میکنه و سفت میکنه از یه جای شیکم میزنه بیرون بعد چند ثانیه خوب میشه خودمم نمیدونم اینا انقباضن یانه
منم میخوام سزارین بشم ولی اینجا بینهایت سختگیری میکنن.تازه یه دکتری پیدا کردم که 5 میلیون میگیره و س ...
من تو بچگی یبار عمل کردم بی هوشی کامل بوده لحظه ای که میخواستم به هوش بیام خیلی برام سخت بود تا ساعتها همه صدای اطرافمو میشنیدم اما چشامو نمیتونسم وا کنم و کنترل بدنمو نداشتم برا همین از بی هوشی میترسم