2777
2789
منم میخوام سزارین بشم ولی اینجا بینهایت سختگیری میکنن.تازه یه دکتری پیدا کردم که 5 میلیون میگیره و س ...

منم بیهوشی میخواستم ولی قبول نکردن میگنم دردش بعد به هوش اومدن خیلی بیشتر از سریه چون سری چند ساعت طول میکشه اثزش بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم در کل باید با پریودیت مقایسه کنی من تو پریودی هام کمر درد میگیرم ولی دل درد نمیگیرم اگه د ...

نه دلم الان درد نداره ولی تو پری چرا داشت

مرسی هزیزم که جواب دادی

والا اینایی که من دیدم توان تکون خوردن نداشتن چه برسه به ورزش کردن. فکر کنم نینیشون دیگه میخواست به ...

نمیدونم والا من حس میکنم دور و اطراف آدم خیلی تاثیر داره یعنی وقتی یکیشون میبینه اون جیغ میزنه و تکون نمیخوره اونم همین  طور میشه ولی اگه ببینی بقیه حالشون خوبه ت  هم حالت خوب میشه مثلا منکه تا توی اتاق زایشگاه خودم با پای خودم رفتم یعنی تا لحظه آخر اینجوری که شما میگید نبودم یه دوستام مربی تکواندو و ایروبیک هستش میگفت رفتم دکتر گفت بچت زیاد تکون نمیخوره برو زایمان کن گفت وقتی رفتم تو زایشگاه وایستادم به ورزش کردن بعد کم کم دو نفر اومدن جلوم وایستادن حرکاتمو تکرار کردن بعد دیگه کل زایشگاه جلوم واستاده بودند عین تو باشگاه بلند میشمردیم ۱ ۲ ‌و....😂😂😂😂😂😂

منم بیهوشی میخواستم ولی قبول نکردن میگنم دردش بعد به هوش اومدن خیلی بیشتر از سریه چون سری چند ساعت ط ...

بی حسی میگن خیلی عوارض داره. خیلیا از کمر درد مینالن و تا چند سال درگیرشن . قبل از اینکه کاری کنی یکم در این مورد تحقیق کن. من چیزای خوبی در مورد بی حسی نشنیدم