2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله منم همين طوري بودم ولي بعدش كه پيش اومد ديدم واقعا اونقدرا هم ترسناك نيس،وقتي تو شرايطش قرار ميگيري خيلي راحت تره 

اصلا نگران نباش من بهت قول ميدم 

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً

خودت میخوای سزارین بشی؟ من برعکس تو هر شب خواب زایمان طبیعی رو میبینم. خیلی وحشتناکه. چند روز پیش برا نوار قلب جنین رفتم تو زایشگاه وقتی زنارو دیدم که چجوری جیغ میزنن و ارزوی مرگ میکنن چجوری از شدت فصار و جیغ کبود شدن و رگ گردنشون زده بیرون حالم بد شد، جوری که مرستارا سریع از اونجا خارجم کردن و بهم شربت دادن. دیروز برا یه پرستار داشتم میگفتم میگفت بعضی وقتا خود ما هم حالمون بد میشه، برا همین سعی میکنیم تا اونجا که امکان داشته باشه وارد اون بخش نشیم

نه اصلااااااا ترس نداره عزیزم باور کن استرس نداشته باش به هیچی فک نکن همه چی خیلی خوب پیش میره 

منم حیلی می ترسیدم خیلی استرس اتاق عمل رو داشتم حتی از ساعتی که بستری شدم تا لحظه ای که ببرنم اتاق عمل از استرس گریه میکردم ولی بعد از زدن آمپول بی حسی دیگه همه چی تموم شد و بعد از ۱۰ دقیقه هم صدای نی نیم اومد و من همون لحظه فهمیدم چقدر اشتباه کردم

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد

من دوبار سزازین شدم.

منم مثل تومیترسیدم .رفته بودم بیمارستان برای پرسش وتخت خالی واینا .دیدم یه دختره زایمان دومش بود سزازینی بود روی ویلچر داشتن میبردنش اتاق عمل خواهرشبا دوربین داشت ازش فیلم میگرفت لباساوپوشک بچه رو گرفته بود دستش باهاش ادا درمیاورد .

اینقدر خوشحال وشادو باحال بود که چی بگم برات .بعدش اومدم خونه تصمیم گرفتم منم نترسم و مث اون خوشحال باشم .هیچی نیست عزیزم اصلا بیشتراز اینکه بترسی باید شادوخوشحال باشی .چیزیه که همه زنا تجربه کردن هیچ ترسی هم نداره .اتفاقا لذت داره

خودت میخوای سزارین بشی؟ من برعکس تو هر شب خواب زایمان طبیعی رو میبینم. خیلی وحشتناکه. چند روز پیش بر ...

این بیمارستان بوده یا سلاخ خونه والا من دوتا زایمان طبیعی داشتم و حدود سه چهار ساعت هم سر هر کدوم تو زایشگاه بودم نه من جیغ میزدم نه بقیه ته تهش آخراش یه وای خدا دیگه داره میاد میگفتیم