2777
2789

اومدم ببینم کی مامان ابان و اذره 

خدایی فصل خوبه برای زایمان هوا خوبهه

الان چیه نابود شدم از گرماااا

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مامان آذریم حالت تهوع و اینا زیاد ندارم ان شاالله همه با خوبی و خوشی نی نی هام نو بغل بگیریم ۱۹ تیر هم می رم ببینم نی نی ام چی چیه

راستی یک ماه پیش ی تا پیک زده بودن واسه مامان های آذری

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
😭😭😭برام دعاکنین جفتم پایینه استراحتم دلم براشوهرم تنگه😭😭

منم جفتم پایینه مدلش چیه ازم لو لایینگ شاید انومالی رفتم رفته باشه بالا شما چندم میرید انومالی

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
منم جفتم پایینه مدلش چیه ازم لو لایینگ شاید انومالی رفتم رفته باشه بالا شما چندم میرید انومالی

نمیدونم الان توهفته ۱۶ام.لک داشتم شیاف داده استفاده میکنم خارش میگیرم..عادیه بنظرت؟

اِسم"تُــــMـــو♡"مُوندگارتَرین "کَلمــAــــهِ"دنیایِ منه..!🌸💫
نمیدونم الان توهفته ۱۶ام.لک داشتم شیاف داده استفاده میکنم خارش میگیرم..عادیه بنظرت؟

بعد شیاف؟؟ منم پروژسترون میزنم خارش ندارم ترشح داری اگه داری چه رنگیه 

مال منم لو لاینگ ولی درست شده اصلا نگران نباشید

لکه بینی هم داشتی من داشتم سوزن و شیاف پروژسترون زدم خوب شدم طول سرویکستون چنده انومالی رفتید

سلام

همه مامانی پاییز اینجا جمع هستن😅😅😅😅

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2239898/اقدامی-های-زمستون-۹۷-بیان-فقط-اولین-تاپیک-متولدین-پاییز-۹۸?postId=95216686

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊