2777
2789
عنوان

چجوری با نی نی سایت اشنا شدین شما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 26 پست

منم هرچي سرچ ميكردم نيني سايت رو مياورد 

نزديك يسال كلي تلاش كردم با ايميل ثبت نام كنم نميشد بعد ب شوهرم گفتم گفت با شمارت ثبت نام كن اشكال نداره☺️☺️

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون زیاد سرچ میکردم همیشه پنج شیش تا پیشنهاد اول گوگل نی نی سایت بود و هرروز تقریبا میدیدمش

یه شب هم دلم گرفته بود یاد اینجا افتادم گفتم تاپیک بزنم 

تاپیک زدم و درد و دل کردم اما پشیمون شدم ورفتم بعد چند ماه دوباره کاربری ساختم اومدم

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
منم هرچي سرچ ميكردم نيني سايت رو مياورد  نزديك يسال كلي تلاش كردم با ايميل ثبت نام كنم نميشد ب ...

لامصب منم پیر شدم تا تونستم عضو شم یه شب نامزدمو تا ۵صب بیدار نگه داشتم تا ثبت نام کرد بعدک مطمئن شدم عضوش شدم گفتم بخواب داش غش میکرد از بی خوابی و خستگی😁😁😁

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
لامصب منم پیر شدم تا تونستم عضو شم یه شب نامزدمو تا ۵صب بیدار نگه داشتم تا ثبت نام کرد بعدک مطمئن شد ...

😂😂😂 خدايي جاي باحاليه فقط يسريا ك با زمين و زمان جنگ دارن يكم تو مخ ادمن😑

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
خب چجوری اشنا شدی با اینجا کسی معرفی کرد؟

اهان ببخشید

راستش اولین بار نوشتم تخمک گذاری دیدم چند تا سایت اومد نوشته نی نی سایت بعد کاروش شدم و فهمیدم اینجا مثل انجمنای دیگست ولی زنونه‌.دو سالی میخوندم مخصوصا درد دلارو تا اونگه ثبت نام کردم.

🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

منم مث همتون معتاد شدم متاسفانه

دوسش دارم ولی آزارم میده

نه دل رفتن دارم نه پای موندن  

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم  

منم از وقتی باردار شدم ۵سال پیش

هر چی سرچ میکردم نی نی سایت میومد

البته بقیه سایتهای نی نی هم سر میزدم

تو نی نی سرچ هم پایه ثابت شدم کم گم، بعد دیدم انگار بچه ها توش به سختی ارتباط برقرار میکنن ،منم با اینکه لینک تل دادن ممنوع بود با یه ترفندی آیدی دادم و همشون رو کشوندم تل گرام

الان ۴ساله تو تل باهمیم ،هر ۱۳نفرمون گروه خصوصی داریم

نی نی سرچم سایتش واسه همیشه بسته شد😂

اینجا تعداد زیاده و متحد کردنشون سخت

وگرنه اینجا رم میترکوندیم😉

سلام من خیلی اینجا دوستت دارم ده سالهههه

سلاممم کاربر قدیمی و مهررربون  راز طولانی موندن مدت عضویتت چیه چطور شده نترکیدی😉😉😉😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)