2777
2789
عنوان

تجربه های زندگی مشترک🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 6282 بازدید | 33 پست
احسنت ...چقدر صبوری به خرج دادین با وجود توهین کردناش ‌‌‌‌‌‌...عالی بوده کارتون تازه با گفتنش منم ان ...

متاسفانه تعطیل شد 

سرچ کن چالش چهل روز خوشبختی میاره ولی میزنه تعطیل شده

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
شماهم از تجربیات زندگی مشترکتون بگین دوستم☺

اینکه هر بحث و دعوایی رو اصن نیازی نیس ب خانواده ها بکشونی‌ و صبر بهترین کاره و حلال همه مشکلاته 

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حس میکنم بشوهرم خیلی کمتر از اون محبت میکنم ⁦☹️⁩اون حتا اگ دعواهم کنیم باز هوامو داره محبتشو داره بفکرم هست اما من خیلی ن-_- (اونجا ک گفتی اگه مقصر باشم کوتاه میام اگ نه هم چیزی نمیگم تا یمدت بعدش حرف حرف خودم شه )تو این مورد من هیچوقت فک نمیکنم حق بااون باشع😐نمی‌دونم چرا همیشه یتیکه ای بهانه ای چیزی درمیارم تازه با قاطعیت هم میگم حق بامنه،

وای چقد من اشتباه دارم میترسم بعدن لطمه بخورم😣

عه چرا؟😕حیفه اینجور تاپیک هایی هست تعطیل بشه

نمیدونم خیلی خیلی خوب بود نمیدونم چرا تعطیل شد 

اصل چالش اینه تو این چهل روز هر روز یه سوپرایز برا همسرت داشته باشی

هر روز حتما بهش بگی دوستت دارم

بدون توقع بهش محبت کنی و اصلا توقع جبران نداشته باشی

و یه دعا بود که به فارسی بود اونو هر شب باید میخوندی

حالا من عکس گرفتم از دعاش اگه خواستی بگو بزارم

و میگفت این ۴۰روز به هیچ وجه دعوا نکن باهاش و کوتاه بیا 

و از سوپرایزات عکس بگیر و رو یه پوشه ذخیره کن تو گوشی و اخر هفته ببینشون و بهش فکر کن

و یه دفتر چهل برگ بردار و هر روز یه خوبی از شوهرت  که اون روز کرده بنویس و اخر اون ۴۰روز بهش تقدیم کن اینجوری تمرکزت رو کارهای خوبش میمونه

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
متاسفانه تعطیل شد  سرچ کن چالش چهل روز خوشبختی میاره ولی میزنه تعطیل شده

میشه خودتون ی توضیحی راجب چالش بدین چیکارا باید بکنیم

شرایط جوی زندگی فرقی نمیکنه؟؟مثلا یکی مریض شه یا دور شن از هم و اینا

منم حس میکنم بشوهرم خیلی کمتر از اون محبت میکنم ⁦☹️⁩اون حتا اگ دعواهم کنیم باز هوامو داره محبتشو دار ...

عزیزم مرد تا مرد فرق دارن مثلا شوهرمن خیلی زود بخاطر این رفتارهای اشتباه ازم داشت سرد میشد ...الان که شوهرتون اینقدر خداروشکر دوستتون داره اگه سعی کنین مهربونتر و خوش خلق تر باشین مسلما بیشتر میشه علاقه ی بینتون گلم😄

میشه خودتون ی توضیحی راجب چالش بدین چیکارا باید بکنیم شرایط جوی زندگی فرقی نمیکنه؟؟مثلا یکی مریض شه ...

گداشتم بالاتر

چه جالبه... حالا من سوره مزمل رو دانلود کردم هرروز میذارم حداقل دوبار تو خونه پخش بشه تاثیرش عالی ب ...

مرسی از راهنماییت حتما اینکارو میکنم

باید شوهر باشه و بزاری دعارو؟