2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

497 بازدید | 14 پست

بچه ها من از ۱۳ سالگی تا الان حدود ۱۰سال بیشتره درگیره جوشای صورتمم متاسفانه ارثیه پدرمم با این سن هنوز گاهی میزنه 

هرررررر راهی بگین امتحان کردم قرص پماد کرم های دستساز ماسک طب سنتی داروهای گیاهی 

بی فایده!

ازمایش هورمون ازمایش کیست 

یعنی دیگه افسردگی گرفتم شدید 

بدتر از این ک صورتم سوراخ سوراخ شد البته ریز 

الان میکرونیدلینگ میرم و روزنه ها کم شده 

ولی بازم جوش سر سیاه دارم و زیر پوستی

مرحله ی اخر ک همین راکوتانه 

الان یکی خوردم ده دیقه بعدش سرم درد گرفت چشمامم سنگینه

کیا تجربه دارن ؟

واقعا واسه یه زن پوستش خیلی مهمه من همه ی اجزای صورتم قشنگه ولی امان از این پوست 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

عادیه یکم تحمل کنید بعد چند وقت عادی میشه اگ خیلی زیاد باشه علایم ب دکتر بگید باز منم میخوردیم همین بود ...زیر نظر دکتر مصرف میکنید دیگه؟انشاالله ک زودی برطرف میشن

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
عادیه یکم تحمل کنید بعد چند وقت عادی میشه اگ خیلی زیاد باشه علایم ب دکتر بگید باز منم میخوردیم همین ...

بله عزیزم دکتر نوشت..کاش تا دوماه دیگه خوب شم چندتا عروسی داریم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما خوب شدین؟

اره من مشکلم جوش بود و درماتیت سبوره و بخاطر مصرف کورتون موضعی رزاسه هم گرفته بودم ولی بعد ۲ ۳ ماه تموم شد پاک پاک شدم حالا خودمو چش نکنم   ولی با ی سری کرم همزمان مصرفذمیکردم فلوکسیا سبز و قرمز و اینا ولی برا جوش مصرف خالیشم کافیه فکنم یکم خشکی بینی و خونریزی میده یکمم اذیت میکنه اوایل ولی بعد تموم میشه 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
اسی راکوتان معجزس به جای نی نی سایت از دکترت مشورت بگیر تا ۱ سال نمیتونی بچه دار شی

عقدم عزیزم تا سال دیگه عروسی خبری نیس..نگفت ک سر درد میگیرم

عزیزم منم دقیقا مثل تو هستم و هرچی ازمایش و سونو میدم نشکلی ندارم ولی یهو پوستم جوش میزنه بیشتر اطراف چانه مم هس ! 

الان یکماهه دارم راکوتان میخوزم دکتر دوز پایین واسم نوشت ، روزی یه دونه ۲۰ میلی میخورم! پوستم تفاوت چندانی نداشته ازلحاط جوش فقط یکم نازک و براق شده ، ولی خب عوارض ترسناک و شدید هم  که همه میگقتن بهم نداده ، فقط لبام خشک شده که با یه کرم برطرف میشه 

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
عزیزم منم دقیقا مثل تو هستم و هرچی ازمایش و سونو میدم نشکلی ندارم ولی یهو پوستم جوش میزنه بیشتر اطرا ...

من توی نت خوندم ک فقط ۱۰میلی و ۲۰میلیش هست 

منم روزی ی ۲۰میلی باید بخورم خداکنه جواب بده بهمون

من توی نت خوندم ک فقط ۱۰میلی و ۲۰میلیش هست  منم روزی ی ۲۰میلی باید بخورم خداکنه جواب بده بهمون

آره همینجوره ، ولی دکتر به خواهر من روزی ۳تا داده بود ! 

ولی الان به من روزی یکی داده! ایشالا که از این یکی جواب بگیریم ! این دیگه اخرین راهه

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘