2777
2789

استغفار 400 امام صادق هر روز به مدت 60 روز

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

استغفار میگن اولش ممکنه نتیجه های کوچیک داشته باشه اما ناامید نشو و ادامه بده

بعد یهو میترکونه

برای من استغفار ۴۰۰ تایی

و استغفار هفتاد بندی خیلی آرامش بخش بوده

تازگی شروع کردم استغفرالله میگم شاید روزی ۷-۸ هزارتا که میگن اگر روزی ده هزارتا بگی خیلی خوبه

عزیزم نمازم میخوندی ؟ شده بود نمازت قضا بشه تو پری هم میشه خوند حاجتت محال بود چند وقت بعدش به حاجتت ...

من یه مدت زیادی از نماز فاصله گرفتم اصلا دیگه نمیخوندم زمانی که شروع کردم به گفتن ذکر ناخودآگاه شروع کردم به نماز و منی که حتی سالها مسجد نرفته بودم کشیده شدم سمت نماز جماعت فقط اینو بگم من خودم نمیرفتم انگار کشیده میشدم ولی اگر نماز هم نمیخونید شروع کنید به گفتن به خودتون زمان بدین .....بله دوران عادت هم میگم هیچ اشکالی نداره نیازی هم نیست هر400 تا رو در طول روز یک جا بگید در طول روز تقسیم کنید بله حاجتم محال بود

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
مرسی عزیزم بعد یه سوال دیگه برا چی خوبه این ذکر ؟

برای حاجات محال ، افزایش رزق و مال ، آسون تر شدن کارها و در کل زندگی ،از بین رفتن مشکلات و سختی ها

برای حاجات محال ، افزایش رزق و مال ، آسون تر شدن کارها و در کل زندگی ،از بین رفتن مشکلات و سختی ها

باید 60روز رو بخونیم بعد یه حاجتمون میرسیم یا مثلا امکان داره روز پنجم جواب بگیریم ؟

من یه مدت زیادی از نماز فاصله گرفتم اصلا دیگه نمیخوندم زمانی که شروع کردم به گفتن ذکر ناخودآگاه شروع ...

برا ازدواج نیاز ب معجزه دارم

چیکار کنم؟

نماز تکو توک میخونم

اقایون لطفا درخواست ندین. تو تاپیکم شرکت نکنید🙏🏻 کاربر قدیمی هستم🌷

باید 60روز رو بخونیم بعد یه حاجتمون میرسیم یا مثلا امکان داره روز پنجم جواب بگیریم ؟

برای هرکسی متفاوت عزیزم مثلا من بار اول که من شروع کردم به گفتن روز دوم حاجتم رو گرفتم و باورم نمیشد ولی قطعش نکردم و 60 روز رو گفتم برای یکی دیگه از حاجاتم 60 روز کامل گفتم تا گرفتم

برا ازدواج نیاز ب معجزه دارمچیکار کنم؟نماز تکو توک میخونم

همین ذکر استغفار رو شروع کن و موقع گفتن از خدا بخواه بهترین شرایط و ازدواج رو سر راهت قرار بده و حین گفتن اگر گناه با اشتباهی کردی بهش عمیق فکر کن و بپذیر چه اشتباهاتی کردی و ازخدا بخواه حالا که متوجه اشتباهاتت شدی بهترین راه رو سر راهت قرار بده

همین ذکر استغفار رو شروع کن و موقع گفتن از خدا بخواه بهترین شرایط و ازدواج رو سر راهت قرار بده و حین ...

ممنون عزیزم

هرچقدر ک توسنتم؟

ختم قران چله شصت قاف و بسم الله رو دارم انجام میدم.

خسته شدم

نیاز ب معجزه دارم بر اساس شرایطم.

بنظرت حاجتمو دیر میگیرم یا زود؟

اقایون لطفا درخواست ندین. تو تاپیکم شرکت نکنید🙏🏻 کاربر قدیمی هستم🌷

چقدر طول میکشه تا ۴۰۰ تا رو بگیم ؟

شآید اوایل کمی براتون سخت و زمان بر باشه ولی شما مثلا 100 رو صبح بگو ، 100 تا ظهر و همینجور تا قبل اذان صبح روز بعد تمامش کن مثلا 100 تاش نیم ساعتی وقت میگیره