2777
2789
عنوان

چطور شوهرمون عاشقمون باشه

171 بازدید | 16 پست

سلام دوستان دوس دارم اونایی که تجربه دارن راهنمایی کنن چیکارکنم مرداازچیزی خوششون میاد چی دلشونو بیشترمیبره واینکه اگه خودم باعث دوتااخلاق بدش بشم چیکارکنم که برگرده ومثل قبل بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شوهر من وقتی باهاش مهربون باشم و گیر الکی ندم و به حرفش گوش بدم بهش احترام بذارم. اونم عین بچه ها به حرفم گوش میده و مهربونه و دوسم داره. ولی وقتی من به حرفاش گوش نمیدم اونم زیاد نمیاد سمتم

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم

من الان زنگیدم بهش گفتم  وای عشقم داشتم بهت فک میکردم به این که چقدر خوبی مثل کوه پشتمی اصلا غش کرد پشت گوشی مثلا چند روزه ی بار میگم وااای مرد به قدرت و پاکی تو اصلا ندیدم

قفلی زدیاااا 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی   دلتنگی بدترین حس دنیاس               گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز                                  خرس مهربونم عاشقتممممم  M.......                                                 

لباس و رفتار خوب و احترام. 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
یه چیزی برام جالبه.من وقت وارد تاپیک میشم فقط جوابارو دنبال میکنم.ولی بعضیا بلافاصله تاپیکای قبلی اس ...

من تاپیکای قبلی رو چک نمیکنم انقدم حوصله ندارم و بیکارم نیستم اسم کاربریشو یادم موند دوبار پشت سر هم یه تاپیک با عنوانای مختلف زد از همین یادم موند

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  
یه چیزی برام جالبه.من وقت وارد تاپیک میشم فقط جوابارو دنبال میکنم.ولی بعضیا بلافاصله تاپیکای قبلی اس ...

نه ۵دقیقه پیش هم همینو زده بود دیدیم

عنوان رو یه تغییر داد که تعداد بره بالا

از آدم دروغــــگو نپرس چرا دروغ گفتـــی،چون بایه دروغ دیگـــه قانعت میکنه😊
من تاپیکای قبلی رو چک نمیکنم انقدم حوصله ندارم و بیکارم نیستم اسم کاربریشو یادم موند دوبار پشت سر هم ...

بهش گفتم....عزیزم

من الان زنگیدم بهش گفتم  وای عشقم داشتم بهت فک میکردم به این که چقدر خوبی مثل کوه پشتمی اصلا غش ...

من رووووم نمیشه حرفای رومانتیک بزنم

خیلی مغرورم

بهش گفتم....عزیزم

مرسی عزیزدلم اخه من هیچوقت تاپیکای قبلی کسی رو چک نمیکنم به خاطر همین زورم اومد

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون