2777
2789
عنوان

دست به زن

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 45 پست
پسر من دوسالشه ناراحت یا عصبی بشه سرشو میزنه زمین 😐😐😐😐😐 شوهرمم ۲۴ ساعت میگه دوست دارم پسرم قلد ...

این که پسر منه

ولی ما نمیگیم بزن و قلدر باش 

البته اینکه تو سری خوار نیس حس لذت بخشیه ولی اینکه دیگه از حد معمول زیاد تر میشه یکم اذیت کنندس

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الکی میزنه مگه کسیو؟  نزنیدشا اصلا نباید مث خودش رفتارکنید هرموقع کسیو زد اخم کنید و بهش ...

اصلا الکی نمیزنه

ولی شما حساب کن مادر بچه مقابل چه حسی دارین پسرم بچه شما رو مثلا به دلیل برداشتن اسباب بازی بزنه؟  خب قاعدتا شما ناراحت میشید و این برای ما عذاب آور هستش

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
این که پسر منه ولی ما نمیگیم بزن و قلدر باش  البته اینکه تو سری خوار نیس حس لذت بخشیه ولی این ...

پسر منم همینجوریه نمیزنه کسی رو اما اگه بچه های فامیل اذیتش کنن اینم جوابشونو میده و میزنه😎😎شوهرمم کیف میکنه

ولی در مواقع دیگه الکی نمیزنه

آدم ها بخشیده میشوند! اما هیچگاه به آن جایگاه عزیزی که بودند، برنمیگردند ...

این که پسر منه ولی ما نمیگیم بزن و قلدر باش  البته اینکه تو سری خوار نیس حس لذت بخشیه ولی این ...

پسر منم همینجوریه نمیزنه کسی رو اما اگه بچه های فامیل اذیتش کنن اینم جوابشونو میده و میزنه😎😎شوهرمم کیف میکنه

ولی در مواقع دیگه الکی نمیزنه

فقط بخاطر اینکه سرشو میزنه زمین خوشم نمیاد هرکاری هم میکنیم فراموش نمیکنه

اصلا الکی نمیزنه ولی شما حساب کن مادر بچه مقابل چه حسی دارین پسرم بچه شما رو مثلا به دلیل برداشتن ا ...

آره منم ناراحت میشم 😞😞

اما عیب نداره بچه هستن، قرار نیس که تا آخرعمرش همینجوری بقیه بچه هارو بزنه..یه روز یادش می‌ره خودش میفهمه

اصلا الکی نمیزنه ولی شما حساب کن مادر بچه مقابل چه حسی دارین پسرم بچه شما رو مثلا به دلیل برداشتن ا ...

شما قبل ازاینکه مادربچه مقابل کاری کنه برید بچتونو دعواکنید بعدم بگید بچه هرو نازکنه و معذرت خواهی کنه

من بچه ندارم امامیدونم اینقد حساس میشم روبچم که اگه کسی بزنتش محکمتر میزنم کاری به کوچیکیو بزرگیش ندارم طاقت دیدن اینو ندارم کسی بزنتش😑 

بااینکہ داستانـ منوبَدنوشتی ولی توهنوزم خدای خوب منی💔
پسر منم همینجوریه نمیزنه کسی رو اما اگه بچه های فامیل اذیتش کنن اینم جوابشونو میده و میزنه😎😎شوهرمم ...

این لذت های شیطانی رو منم دارم متاسفانه که کیف میکنم توسلی خوار نیست اما گاهی خودم رو ناراحت جلوه میدم تا بقیه ناراحت نشن

پسر منم همینجوریه نمیزنه کسی رو اما اگه بچه های فامیل اذیتش کنن اینم جوابشونو میده و میزنه😎😎شوهرمم ...

شاید باورتان نشه 

پسر منم آگه چیزی از ما بخواد بهش ندیم خودش رو میندازه زمین سرش محکم میخوره زمین و گریه و زاری کلا سرش از بس زده زمین برآمده شده بعضی جاهاش (البته کم ها)

این رفتارش چند وقتی هست بهتر شده و کمتر این کار رو میکنه 

از وقتی نسبت به این کارش بی توجهی میکنیم بهتر شده هرچند عاقل تر هم شده

شاید باورتان نشه  پسر منم آگه چیزی از ما بخواد بهش ندیم خودش رو میندازه زمین سرش محکم میخوره ز ...

دقیقا شوهر منم مثله شما😂😂😂😂😂جلو بقیه میگی ای وای و چرا زدی و ناراحت خودشو جلوه میده اما وقتی میرن میگه اوووووف چقدر حال کرد🤣🤣🤣🤣

ما هرچی بی تفاوت تر بشیم پسرم بدتر میشه دلش میخواد بهش توجه کنیم وقتی هم که توجه میکنیم لوس میشه و به بهونه عای الکی گریه میکنه 😑😑😑

البته شوهرمم کوچیک بوده سرشو میزده زمین طوری که از چشماش خون میزده بیرون😌😌😓😓😓😓😐😐😐

الان به پسر منم این اخلاقش ارث رسیده

دقیقا شوهر منم مثله شما😂😂😂😂😂جلو بقیه میگی ای وای و چرا زدی و ناراحت خودشو جلوه میده اما وقتی می ...

اوه اوه

انشاءالله که هردوتا پسر عاقل میشن 

اوه اوه انشاءالله که هردوتا پسر عاقل میشن 

بزرگه که عاقل شده، عاقلش کردم😎⁦💪🏽⁩

کوچیکه رو هم خداکنه😄😄😄

بزرگه که عاقل شده، عاقلش کردم😎⁦💪🏽⁩ کوچیکه رو هم خداکنه😄😄😄

منظورم پسر خودم و شما بود