2777
2789
عنوان

دست به زن

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 45 پست

اگر از خودش دفاع کنه در برابر هم سنهاش.. دفاع بد نیست

اما دست بلند کردن رو بزرگتر در هر حالتی بده.. مگر بهش یاد بدی دزد و.. اون نه.. ولی زدن بابا بزرگ و بابا و مامان و مادربزرگ و.. اصلا قابل قبول نیست.. بچه باید یاد بگیره بزرگتر حرمت داره رو بزرگتر حتی حاضر جوابی هم نکنه چه مونده زدن..

تا میتونی محبت کن و بهش یاد بده حقشو با درخواست بگیره.. اگر ندادن از بزرگترا کمک بخواد.. بزرگترا هم برای دراوردن لج و به شوخی چیزهای مورد علاقه شو نگیرن.. اگرم چیزی رو گرفتن بهش توضیح بدن مثلا چاقو خطرناکه.. ببین اوف میکنه.. ولی اسباب بازی و.. رو ازش نگیرید که عصبی شه به سمتتون حمله کنه.. بچه رو منطقی بار بیار.. یه عمر لذتشو ببر..

بچه اگر براش دست بلند کردن رو بزرگتر عادی بشه چوبشو در آینده تو و همسرت میخوری.. ذوق نکن که حقشو از بزرگترا میگیره..

یادش بده اگر فامیلا وسایلاشو گرفتن ندادن از شما کمک بخواد.. خودش بزرگتر رو نزنه..

خیلی بده بچه اینجوری

البته ماشاءالله خیلی شیرین هست ولی خب اخلاق خاص هم داره 

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه که  حالا منو مادرش هیچی  یهو به یه بچه غریبه زد

بچه چه میفهمه نیشگون گرفتن چیه حتما خودتون یا کسی اینکارو جلوش انجام داده یادگرفته

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
اگه بزنیش که میشی مثل خودش... باید با حرف زدن بهش بفهمونی کارش بد . تنبیه های دیگه واسش در نظر بگیر ...

البته من پدرشم 

آگه به بچه های  غریبه ها زد چی!؟

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
تا این حد حساس نباش  مشکل تا وقتی هست که عقلش نمیرسه  درست میشه  مشکلم این مدت هست ...

اره الان نمیفهمه چی به چیه اگه بهش بگم نزن یا داد نزن جیغ نزن و این حرفا نمیفهمه چی میگم ولی فک کنم یه سال دیگه عقلش برسه انشالله ک اونموقع دیگه گوش میده

میدونی چیه؟مرداقبل ازازدواج خودشونوشاهزاده سواربراسب سفید رویاها  نشون میدن،اما بعدازازدواج و مخصوصا بعدازبچه تبدیل میشن به شوالیه سواربراسب سیاه کابوس ها   میدونم که موافق حرفمیدچون حقیقته😌 امابازمنمیشه دوستشون نداشت     برای سلامتی خودم و عزیزانم یه صلوات  
تا این حد حساس نباش  مشکل تا وقتی هست که عقلش نمیرسه  درست میشه  مشکلم این مدت هست ...

پسر من دوسالشه ناراحت یا عصبی بشه سرشو میزنه زمین 😐😐😐😐😐

شوهرمم ۲۴ ساعت میگه دوست دارم پسرم قلدر بشه همه رو بزنه، بهش میگه همه رو بزن ولی پسرم گوش نمیده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آدم ها بخشیده میشوند! اما هیچگاه به آن جایگاه عزیزی که بودند، برنمیگردند ...

نمیشه که  حالا منو مادرش هیچی  یهو به یه بچه غریبه زد

الکی میزنه مگه کسیو؟ 

نزنیدشا اصلا نباید مث خودش رفتارکنید هرموقع کسیو زد اخم کنید و بهش بگید کارش اشتباهه حتی بگید بچه هرو نازکنه و معذرت خواهی کنه کم کم درست میشه 

بااینکہ داستانـ منوبَدنوشتی ولی توهنوزم خدای خوب منی💔
اگر از خودش دفاع کنه در برابر هم سنهاش.. دفاع بد نیست اما دست بلند کردن رو بزرگتر در هر حالتی بده.. ...

درست میگین خودم خیلی حساسم رو این قضیه که احترام بزرگتر باید حفظ بشه

البته من پدرشم  آگه به بچه های  غریبه ها زد چی!؟

فقط با صحبت و سرگرم کردن میتونید خشونتش رو کم‌کنید اگه شما هم رفتار خشن نشون بدین یاد میگیره که کارشو با دعوا راه بندازه... تنبیه های کوچولو در نظر بگیرید بدونه کارش بد بوده ولی کتک و داد زدن اصلا. بچه ها از پدر و مادرشون تقلید میکنن. سعی کنید وقتی یه بچه کوچیک اطرافش هست شما کنارش باشید حواستون باشه. دستش یه وسیله ای بدین که سرگرم بشه با حرف زدن  و بازی کردن حواسش رو پرت کنید 

بچه چه میفهمه نیشگون گرفتن چیه حتما خودتون یا کسی اینکارو جلوش انجام داده یادگرفته

درست میگین گاهی بعضی موارد اجتناب ناپذیر هست 

شاید یاد گرفته (پدر مادر کم سن و سال خوبی های خودش داره بد آموزی های خودشم داره خب من و مامانش خیلی با هم شوخی میکنیم مث دوتا دوست و این وسط شاید بدآموزی باشه براش)

اون لحظه ناز و بوسش کنید نمیزنه دیگ😊

فیلم هندیه مگه

دختر من هیچ کس رو نمیزنه تا وقتی که اون نزنه ولی اگه بزنه سریع انتقام میگیره .مثلا بردیمش پارک از استخر توپ میترسید همین لبه استخر مونده بود ی پسره با توپ زد تو سرش کلا فراموش کرد که میترسه اروم اروم رفت جلو یکی زد تو گوش پسره😊 موقه برگشت زد زیر گریه میترسید برگرده ..بنظرم بهترین راه اینه که دستشو بگیری و بگی زدن کار بدیه