2777
2789
عنوان

دست به زن

474 بازدید | 45 پست

مربوط به پسرمه 

1/5 سالشه به  بچه های کوچک که رحم نمیکنه به آدم بزرگا هم گاهی البته بی دلیل نمیزنه وقتی که اذیتش کنن یا وقتی که چیزی بخواد بهش ندن

نشگون های خیلی محکمی میگیره خیلی 

خب چکار کنیم که دست به زنش کمتر بشه

آیا وقتی زد به کسی در جوابش ما هم بزنیمش؟؟؟

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی بده بچه اینجوری

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

پسر منم ۱سال وسه ماهشه اونم اگه بهش چیزی ک بخا‌د ندیم یا دعواش کنیم میزنه منم نمیدونم چیکارکنم ازیه طرف خوبه که بتونه ازپس خودش بربیاد ازیه طرف نگران آیندشم که فرداروزی بزرگ شد زن گرفت زنشم بزنه یا باهرکی تو خیابون دعواش شد بزنه یا مدام با خاهربرادرش درحال دعواوکتک کاری باشه

میدونی چیه؟مرداقبل ازازدواج خودشونوشاهزاده سواربراسب سفید رویاها  نشون میدن،اما بعدازازدواج و مخصوصا بعدازبچه تبدیل میشن به شوالیه سواربراسب سیاه کابوس ها   میدونم که موافق حرفمیدچون حقیقته😌 امابازمنمیشه دوستشون نداشت     برای سلامتی خودم و عزیزانم یه صلوات  
کارخوبی میکنه کسی ادمو اذیت کنه بایدهمینطوری بزنیش دمش گرم😑😂

نمیشه که 

حالا منو مادرش هیچی 

یهو به یه بچه غریبه زد

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

اگه بزنیش که میشی مثل خودش... باید با حرف زدن بهش بفهمونی کارش بد . تنبیه های دیگه واسش در نظر بگیر مثلا اسباب بازیشو بگیر بگو چون کار بدی کردن فلان بچه رو زدی دردش گرفت گریه کرد... بچه ها هر چقدرم کوچیک باشن حرف مامانشون رو متوجه میشن میفهمن چی میگی

پسر منم ۱سال وسه ماهشه اونم اگه بهش چیزی ک بخا‌د ندیم یا دعواش کنیم میزنه منم نمیدونم چیکارکنم ازیه ...

تا این حد حساس نباش 

مشکل تا وقتی هست که عقلش نمیرسه 

درست میشه 

مشکلم این مدت هستش تا عاقل بشه