2777
2789
عنوان

بارداری

135 بازدید | 33 پست

سلام من دو روز پیش رفتم سونو خداروشکر قلب بچم تشکیل شده بود و من شیش هفته و پنج روز طبق سونو داشتم تنها چیزی که هست تو سونو نوشته هماتوم دارم درحالی ک من نه لک نه خونریزی هیچی ندارم فقط درد پری دارم تروخدا بگید باید چیکار کنم مشکلی که نداره ؟؟من اسفند ماه سقط داشتم نمیخوام دیگ تکرار بشه

خدایا همیشه مواظب دخترم هلیا و پسرتودلیم هیراد باش😍❤👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦

منم اول بارداریم هماهتوم داشتم دوتا نه خونریزی ن لک بینی داشتم ،18هفتگی سونورفتم خداروشکرجذب شده بود،اگه لکه بینی نداری جذب میشع

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوماتوم یا خودش جذب میشه یا دفع میشه نگران نباش 

درد پری هم تا ۸ هفته همراهته

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
وای من استرس گرفتم هفت هفته و 5روزم بود قلبش تشکیل نشده بود گفت 10روز دیگ بیا😭😭😭😭😭هماتوم چیه؟!& ...

لخته خون کنارجفت

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
وای من استرس گرفتم هفت هفته و 5روزم بود قلبش تشکیل نشده بود گفت 10روز دیگ بیا😭😭😭😭😭هماتوم چیه؟!& ...

ایشالله ک تشکیل میشه هماتوم یه لخته خون بین جفت و جنینه

خدایا همیشه مواظب دخترم هلیا و پسرتودلیم هیراد باش😍❤👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦

نگران نباش گلم حتمالقاحت دیرگرفته

منم اول بارداریم هماهتوم داشتم دوتا نه خونریزی ن لک بینی داشتم ،18هفتگی سونورفتم خداروشکرجذب شده بود ...

یعنی نیاز ب دارو یا چیزی نیس؟

هوماتوم یا خودش جذب میشه یا دفع میشه نگران نباش  درد پری هم تا ۸ هفته همراهته

یعنی نیازی ب کاری چیزی نیس؟

یعنی نیازی ب کاری چیزی نیس؟

باید حتما به دکترت بگی

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1