2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 33 پست
منم شش هفتمه برا اولین بار امروز لک بینی داشتم یکم زیاد شد مردم از ترس یکم دیگه میخام برم ازمایش خون ...

برو دکتر چرا از؟ایشالله ک چیزی نیس عزیزم❤

خدایا همیشه مواظب دخترم هلیا و پسرتودلیم هیراد باش😍❤👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦
نگران نباش گلم حتمالقاحت دیرگرفته

هعی خدا.. نه لکه بینی دارم نه هیچی. فقط علائم بارداریو دارم تیر میکشه شیکمم هرازگاهی و... امروز هشت هفته 2روزمه و تولدمه از خدا هدیه تولدمو فقط سالمیه نینیو خواستم🤤😔

خوشبختی نگاه خداست🙌🏻🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نیاز ب دارو یا چیزی نیس؟

ن عزیزم خودش جذب میشه

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
باید حتما به دکترت بگی

اخه دکترم تا یکشنبه نیست

خدایا همیشه مواظب دخترم هلیا و پسرتودلیم هیراد باش😍❤👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦
انشالله😣 انشالله که نینیتو سالم و صحیح بغل بگیری😘🌷

همچنین عزیزم😘😘

هعی خدا.. نه لکه بینی دارم نه هیچی. فقط علائم بارداریو دارم تیر میکشه شیکمم هرازگاهی و... امرو ...

ایشالا سالم وسلامت میگیری بغلت بحق خون حسین.تولدتم مبارک ایشالاصدوبیست سالهدبشی وسایت بالاسربچت😍

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
 هعی خدا.. نه لکه بینی دارم نه هیچی. فقط علائم بارداریو دارم تیر میکشه شیکمم هرازگاهی و... امرو ...

ایشالله ک سلامت بغلش میکنی عزیزم

میخوام مطمعن بشم اصلا باردار هستم چون فقط بیبی چک زدم ولی خیلی درد دارم شبیه درد پریودی زیر شکمم سر ...

خب برو تیتر بده ایشالله ک هستی عزیزم

بچه ها من تا دیروز کلی حالت تهوع و استفراغ داشتم ولی یهو از دیشب کامل قطع شد و راحت غذامو خوردم امروز. خیلی نگرانم یعنی ممکنه خطرناک باشه که یهو ویارم قطع شد؟ از هفته ی ۶ استفراغام شروع شد الان اول هفته ی ۸ هستم و هنوز سونو قلب نرفتم

خدا جونم شکرت بابت همه چی