2777
2789
عنوان

وزن بچم 😢😞😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 28 پست
منم دیروز دکتر بودم دعوام کرد ک چرا وزن اضافه نکردی.گف ماه دیگ با دوکیلو اضافه بیا😕

قدر این روزارو بدونید هرچی میخواید میخورین بعد فقط رژیمه😁😁😁😁

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درحال حاضر ویتامین دی،کلسیم،اهن،مولتی ویتامین، امگا3میخورم.دکترم گفت همین قرصا کافیه.

من پریناتال میخوردم عالی بود 

شما قرصات و دکتر گفته خوب پس چهارمغز بخور واسه وزن‌گیری خوبه

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.
من انقد بد ویار بودم روز آخر رفتم واس سزارین ۷۲ کیلو بودم بعد قدم ۱۷۰ :| بچمم خیلی کوچولو بود اصلا ن ...

منم بد ویار بودم سه ماهه اولو فقط و ففط بامیوه گذروندم بعدش کم کم دکتر دعوام کرد مجبور شدم بخورم

خب چیزایی که میگنو بخور عزیزم 

باور کن حتی کله پاچه هم میخورم ولی نمیدونم چرا تاثیر نداره.درحالی که قبل بارداری استعدادچاقی داشتم و کلی رژیم میگرفتم.ولی الان انگار نه انگار

منم بد ویار بودم سه ماهه اولو فقط و ففط بامیوه گذروندم بعدش کم کم دکتر دعوام کرد مجبور شدم بخورم

دقیقا !من با شلیل کال !انگار تنها چیزی بود که از گلو پایین میرف

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
باور کن حتی کله پاچه هم میخورم ولی نمیدونم چرا تاثیر نداره.درحالی که قبل بارداری استعدادچاقی داشتم و ...

عزیزم شما بچت ازت میگیره درضمن سه ماهه سوم بیشتر  وزن اضافه میکنی الکی بخودت استرس نده 

امیدوارم.میترسم مشکلی پیش بیاد.من روحیم خیلی ضعیفه

نه نترس منم مث شما بودم خدارو هزار مرتبه شکر تو سه ماهه سوم بچم وزنش بیشتر شد ب خدا توکل کن و نان سبوسدار کره برنج کباب و اینجور چیزا بخور ک هم خودت هم بچت وزن بگیرین