2777
2789
عنوان

وزن بچم 😢😞😔😔

309 بازدید | 28 پست

دوستان من هفته 23هستم.ولی دکترم رحممو اندازه گرفت گفت کوچیکه.بهش میخوره 20هفته باشه. خیلی نگرانم.دکترم میگه بخور همه چی.ولی من همه چی میخورم خیلیم میخورم ولی نمیدونم چرا وزن نمیگیرم.کسی بوده مثل من؟؟؟

عزیزم شما پریناتال خارجی بخور 

چهارمغز فولیک اسید 

غذام که میگی میخوری 

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چربی زیاد بخور مثلا کره برنج کباب واینا منم ماه های اول وزن نمیگرفتم دکتر گفتش برابچه ضررداره ممنکنه سقط بشه منم اومدم هرچی دم دستم بود خوردم وزن بچه هم خوب بود منم خوب بودم تا دکتر گف اضافه وزن داری برو دکتر تغذیه رفتم خلاصه کلام وزنم تاماه اخر۸۱بود☺

شکم منم بیش از حد کوچیک بود طوری که تا ۶ ماهگی هیچ کس نمیفهمبد حامله ام میفهمیدم میگفتم واااا اصلا بهت نمیاد😐 بابام میگف مارو مسخره کردی بچه تو جیبته؟؟😁😁

کباب برگ هر روز یه سیخ بخور . تو هرچی میخوری پنیر پیتزا بزن . کاچی با کره بپز بخور اینا مقوی بچت وزن میگیره. 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

لیدی میل بخور آب سیب تو خونه بگیر بخور خوبه واسه وزن گیری

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

اشکال نداره منم آخرین سونوگرافیم گفت سه هفته تاخیر رشد داره دکترم گفت عکس رنگی بگیر ولی هفته ی بعد زایمان کردم اصلا سونو رنگی هم نگرفتم بچم خداروشکر صحیح سالم بود وزنشم2900بود

اره چربی زیاد بخور مثلا کره برنج کباب واینا منم ماه های اول وزن نمیگرفتم دکتر گفتش برابچه ضررداره مم ...

من انقد بد ویار بودم روز آخر رفتم واس سزارین ۷۲ کیلو بودم بعد قدم ۱۷۰ :| بچمم خیلی کوچولو بود اصلا نمیخوردم چیزی ایشالله دومی رو باردار شم دیگه این اشتباهو نمیکنم

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

آره اصلا به شکم نیس، خواهرشوهرم انقد شیکم داااااشت بچش سه کیلو بود😕😕

ولی فامیلمون یه ذره شیکم داشت دکتر گفت شکمت کوچیکه فرستادش سونو بیخودی پول داد بچش سالم بود وقتیم به دنیا اومد۳۶۰۰ بود😐😐😐

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔