2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی چقدر زیاد؟ دوقلو نبود؟ با دور از جونت خارج رحمی؟

فکر کنم دوقلو بود چون خونریزیه شدید کردم رفتم بیمارستان ازم آزمایش بتا گرفتن که ببینن سقط کردم یانه که بتام بالاتر رفته بود. اما سونو گفت یه دونه اس بعد خونریزی و یه هماتوم بزرگ هم کنارش بود گفت ممکنه تو اون خونریزی یکیش رفته باشه

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

من چهار هفته دو هزار بود و همه می گفتن خیلی زیاده ، خطرناکه ، دوقلوئه ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و خداروشکر سالمه سالمه. عدد بتا بالا نشونه داشتن بارداری موفق هست

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
واییی چقدر زیاد؟ دوقلو نبود؟ با دور از جونت خارج رحمی؟

الانم ۱۴ هفتم.خارج رحمی نبود. ۳ هفته و ۵ روز آز دادم بتام ۳ هزار بود

من قبلش یه بارداری خارج رحمی داشتم عدد بتا 5هفته 100بود

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من چهار هفته دو هزار بود و همه می گفتن خیلی زیاده ، خطرناکه ، دوقلوئه ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و خداروش ...

الان دوقلو داری؟

الان دوقلو داری؟

نه یه قلو