2777
2789
من ۵ روز مونده به موعد آزمایش دادم نشون داد باردارم

من از روز اقدام دل درد و کمر درد دارم با تکرر ادرار نمیدونم هستم یا نه دلم میخواد زودتر بدونم 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 
دخملی‌...الان تو یازده ماهه...نشسته رو به روم داره جیغ میز نه و شیر میخواد

ای جانم خدا حفظش کنه.منم خیلی شنیدم که بتای بالا معمولا دختره. همش حس میکنم سونو اشتباه کرده چون وضعیت بچمم یه جور بود زیاد معلوم نبود آلت تناسلیش

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌۱۴روزتاخیری‌توپریودولی‌پریودام‌خیییلی‌نامنظم‌بودن

چرا نامنظم بود .من کیست پلی کیستیک داشتم پری هام نا منظم بود ولی این ماه قرصمو قطع کردم و دوفاستون و متفورمین خوردم حالا همش دل درد مث پریودی دارم 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 
اخه سونو بهم گفت احتمالا پسره ولی گفت فقط احتماله زیاد مشخص نیست ۱۲ هفته بودم

تا سونو انومالی صبر کن ان تی برای خیلی رو اشتباه گفته

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
چرا نامنظم بود .من کیست پلی کیستیک داشتم پری هام نا منظم بود ولی این ماه قرصمو قطع کردم و دوفاستون و ...

شایدم داری تخمک گذاری میکنی

حالا زیاد مهم نیست جنسیتش فقط حالش خوب بشه خیلی نگرانشم

انشالله که خوبه . برای منم مهم نبود ولی نمیدونم چرا به هر کی میگم دختره میگه عیب نداره عوضش سالمه . یعنی حتما باید پسر داشته باشیم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
شایدم داری تخمک گذاری میکنی

نه با کیت اقدام کردم تخمک گذاریو رد کردم 

انشالله که خوبه . برای منم مهم نبود ولی نمیدونم چرا به هر کی میگم دختره میگه عیب نداره عوضش سالمه . ...

ما دختر خیلی دوست داریم اتفاقا. ولی الان بهم گفتن تو شکم جنینم کیست داره خیلی ناراحتم

ما دختر خیلی دوست داریم اتفاقا. ولی الان بهم گفتن تو شکم جنینم کیست داره خیلی ناراحتم

زیاد به این حرفا توجه نکن توکلت به خدا باشه

ای جانم خدا حفظش کنه.منم خیلی شنیدم که بتای بالا معمولا دختره. همش حس میکنم سونو اشتباه کرده چون وضع ...

الهی هرچی هست سلامت بیاد تو بغلت

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............