2777
2789
عنوان

خواستگاری برادرشوهرم برم؟

343 بازدید | 35 پست

برادر شوهرم مبگه منم برم باخاهرشوهرمینا دختره رو ببینیم .برادرشوهرم بام راحته نواینچیزا .خودم یه ساله ازدواج کردم.زش نیس برم برادیدن دختر؟

خاهرشوهرمم زنگیده بریم.

اخه دفه قبل رفتن دختره رد کرده.برادرشوهرم تو اداره دیدتش گفته هیلی زشت بوده.اخه خاهرشوهرم نمگف زشته

حالا سپرده که منم باید برم

ها؟؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

نمیدونم والا

اخه برای من قابل تصور نیست چیزی که گفتی چون با برادرشوهرم شدیدا کارد و پنیریم

تصور اینکه حتی برم تو خواستگاریش حالمو بد میکنه

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من که جالب نیست بری بعدشم مگه خود برادر شوهرت نمیره ببینه دختره رو؟

نه فعلا میرن مثلا ببینن دختره رو

غریبس

میگم یهو خانواده عروس بدشون نیاد؟بعدها؟برادرشوهرم خواهرشوهرم اصراردارن برم

جاری بزرگ هم بره بده؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
نه فعلا میرن مثلا ببینن دختره رو غریبس میگم یهو خانواده عروس بدشون نیاد؟بعدها؟برادرشوهرم خواهرشوهر ...

این چیزا بسته به رسم و. رسوم نیس 

اگه خیلی گرمین برو ولی چیزی نگو خیلی

خوب برو چه اشکالی داره من بودم میرفتم 

اره الان زنگ زده میگه جاریای دیگمم میرن میگه خانومه گفته بیاید برااشنایییه

این چیزا بسته به رسم و. رسوم نیس  اگه خیلی گرمین برو ولی چیزی نگو خیلی

اره خودشون اصرارمیکنن بمن چه.

اتفاقا میگه همه میریم برااشناییه

مادره هم گفته بیاید اشناشیم

این چیزا بسته به رسم و. رسوم نیس  اگه خیلی گرمین برو ولی چیزی نگو خیلی

ارایشگاه قراره جمعه برممم

ابروهامو باموچین بکنم بنظرت پرز صورت دیدداره؟؟؟

خوب برو چه اشکالی داره من بودم میرفتم 

ارایشگاه قراره جمعه برمممابروهامو باموچین بکنم بنظرت پرز صورت دیدداره؟؟

نکنه میخوان ببین جاریا چجورین  بعدا دخترشونو اذیت میکنن یانه

شایستی میخاد کلا رفتاراروببینه

چمدونم والا

ژیلت بزن با یبار که چیزی نمیشه

صورتم زیاد نیس.

منو الان ببینی فک میکنی چیزی لازم ندارم

وای چی بپوشممم😁😓😓

2790
2778
2791
2779
2792