2777
2789
عنوان

شماها چجوری بخودتون میرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 25 پست
من در ماه چندین بار ممکنه رنگ مومو عوض کنم ..ژلیشو پاکسازی و اسپاهم هر ماه دارم ...ورزش هم با اینکه ...

سلام رنگ مو اینقد زود عوض میکنی موهات خراب نمیشه؟ 

پاکسازی برا پوست نازک ضرر نداره؟

من وزنم خوبه اندامم خوبه پوستم روشن و سفیده فقط اهل آرایش زیاد و رنگ مو نیستم ...غیر ازینا چیکار کنم ...

برو پاکسازی 

پدیکور 

مانیکور 

موهاتو ویتامینه کن یا اولاپلکس کن 

ژلیش کن و لاک های شاد بزن .

تای ماساژ یا اسکراب 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام رنگ مو اینقد زود عوض میکنی موهات خراب نمیشه؟  پاکسازی برا پوست نازک ضرر نداره؟

نه ..جای خوب برید و مواد خوب بزنید هیچ مشکلی نداره ..البته که به موهم بستگی داره ..جنسش و اینکه جون داره یا نه ...

پاکسازی ربطی به صخامت یا نازکی پوست نداره ..منم پوستم نازکه ...من آبرسانی قوی انجام میدم ..درمارولر هم دوست دارم ولی جراتشم ندارم وگرنه خیلی خوبه ولی حتماا اونم جای خوب برید نه هرجایی ...

نه ..جای خوب برید و مواد خوب بزنید هیچ مشکلی نداره ..البته که به موهم بستگی داره ..جنسش و اینکه جون ...

درمارولر چیه؟ 

نمیدونم والا از بس پوستم حساسه جرات ندارم کاری روش انجام بدم

درمارولر چیه؟  نمیدونم والا از بس پوستم حساسه جرات ندارم کاری روش انجام بدم

یه وسیله سوزن دار هست که میکشن رو پوست بعد کوکتل های مختلف میمالن رو پوست که جذبش چند برابر میشه ...شبیه توت فرنگی میشع آدم بعدش😂😂اگر پوستت حساسه همون ماسک فقط بزار بیخیال این چیزا شو

یه وسیله سوزن دار هست که میکشن رو پوست بعد کوکتل های مختلف میمالن رو پوست که جذبش چند برابر میشه ... ...

وای نه اصلا پوست من تحمل این چیزا رو نداره. مثلا تو گرمای خونه هم پوستم قرمز میشه

من وقت نمیکنم. تا 3 اینا سر کارم. بعدم که بیام خونه دخترم م چسبه بهم. آرایشگاه نمیرم زیاد . چون هر وقت میرم زشتم می کنن بر می گردم. ابروم رو خودم مرتب می کنم. موهامم شوهرم درست می کنه. چون قبلا آرایشگاه کار می کرده بلده. رنگ و مش و این ها هم نمی زنم. ناخنامم به خاطر شغلم زیاد نمی تونم بلند کنم. واسه همین همیشه کوتاهه. اما مرتب و سوهان زدست. 

جاری من دو ماه یکبار رنگ موهاشو عوض میکنه و مش میکنه ماهی یه بار میره پاکسازی هرچند وقت یه با ر مو ...

جاری منم همینطور. هی موهاشو زرد میکنه باز مشکی میکنه😐

ابرو هاشم اوایل نازک و باریک بود الان هر ماه میره هاشورشو بیشتر می کنه.چند وقت دیگه یه جفت موکت می مونه رو صورتش

🌹خدایا، آدم های خوب سر راهم قرار بده🌹