2777
2789
عنوان

شماها چجوری بخودتون میرسین

248 بازدید | 25 پست

من شوهرم خیلی کم توقع میگه همینجوری خوبی منم تنبل شدم آرایشگاه اینا نمیرم زیاد .... الان دیگه حس میکنم روحیه اش و ندارم و بی حوصله شدم.... قبلا اهمیت نمی دادم ب حرفش یسره آرایشگاه بودم یا ب سرو وضع م می رسیدم ...البته خودم بد نیست ظاهرم بی آرایش و آرایشگاه هم خوبه...ولی دوس دارم ازین حالت در بیام کسل شدم چیکنم

کسی مث من بوده اصلا 

من نمیدونم خانوما میرن ارایشگاه چیکار می کنن

موهام همیشه مشکی سادس خودم همینجوری دوس دارم

اصلاح نمیکنم رفتم لیزر

ابروهامو خودم بر می دارم ناخنم از خودمه 

دیگه چی می مونه

فقط وقت عروسیا میرم ارایشگاه اونم همیشه زشتم می کنن

🌹خدایا، آدم های خوب سر راهم قرار بده🌹

میرم سفر.پاکسازی. اسپا و ماساژ. شنا

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من در ماه چندین بار ممکنه رنگ مومو عوض کنم ..ژلیشو پاکسازی و اسپاهم هر ماه دارم ...ورزش هم با اینکه دوست ندارم trxمیرم ...بهترین برندهای مراقبتی پوست و بدن هم میخرم ..حواسم به تغدیه و وزنمم هست ...واسه شوهرم اینکارو نمیکنم فقط ..اول واسه خودم و سلامتیم و زیباییم اینکارو میکنم 

خودم صورتمو بند میندازم و ابروهامو تمیز میکنم. ۲ بار در هفته صورتمو بخور میدم. تقریبا هرروز میرم باشگاه.خیلی به ناخنام میرسم هرروز سوهان دستمه

prove yourself to yourself not others

منم تاحالا ی بار رفتم ارایشگاه واسه عروسی خیلی بدارایش کردن اصن باب میلم نبود ازاون ب بعد دیگ نرفتم همیشه خودم موهامو رنگ میکنم ابروهامو خودم برمیدارم حیفم میاد پول ب ارایشگاه بدم درحالی ک خسیسم نیستم

ما که سخت نمیگیریم خودش سخت میگذره
من نمیدونم خانوما میرن ارایشگاه چیکار می کنن موهام همیشه مشکی سادس خودم همینجوری دوس دارم اصلاح نم ...

جاری من دو ماه یکبار رنگ موهاشو عوض میکنه و مش میکنه

ماهی یه بار میره پاکسازی

هرچند وقت یه با ر موهاشو مدل جدید میده

دو هفته ی بار میره اصلاح

ابروها و خط چشمشم که مرتب ترمیم میکنه.

ناخوناشم هستن.

کلا همیشه تو آرایشگاهه.

همیشه یا داره میره آرایشگاه یا داره از آرایشگاه میاد

من در ماه چندین بار ممکنه رنگ مومو عوض کنم ..ژلیشو پاکسازی و اسپاهم هر ماه دارم ...ورزش هم با اینکه ...

من وزنم خوبه اندامم خوبه پوستم روشن و سفیده فقط اهل آرایش زیاد و رنگ مو نیستم ...غیر ازینا چیکار کنم یکم روحیه بگیرم

من فقط براي بند و ابرو هر دوماه ميرم ارايشگاه

خيلي وقتام توي خونه وكس ميكنم صورتمو ابروهامم برميدارم

رنگ موهامم هميشه مامانم ميزنه برام،رنگو ميخرم اونم برام ميزنه،مگر اينكه بخوام رنگ و مش و دكلره كنم

ناخنمم كاشته،فقط براي ناخن مرتب ميرم ارايشگاه

كلاس ورزشم ميرم دوروز در هفته

اما خب همچنان تپلي ام😐

اپيلاسيونم هر سه يا چهارماه يكبار ميرم،...بقيه وقتا ژيلت كه هميشه تميز باشم

ديگه گفتم برم ليزر كه يهويي راحتشم ديگه

من نمیدونم خانوما میرن ارایشگاه چیکار می کنن موهام همیشه مشکی سادس خودم همینجوری دوس دارم اصلاح نم ...

آره منم همین طور .من صورتمم خودم اصلاح میکنم ولی همه میگن خیلی ساده ای چرا به خودت نمیرسی خب من دوس ندارم موهامو رنگ کنم.همیشه آرایش ملایم هم دارم .موقع مراسم ها هم نمیرم آرایشگاه مگر بخوام شنیون کنم .آخه آرایشگاه که میرم زشتم میکنن خودم آرایش کنم بهترم