سلام دوستان.ممنون میشم نظرتون و بدید شاید کمکی بشه به این بنده خدا. من چندوقته صدقه های خودمون و اطرافیان و جمع میکنم به یه موسسه خیریه میدم واسه خواروبار نیازمندا. همونجا با یه دختر روستایی آشنا شدم که این روزا درگیر طلاقه. موضوع طلاقش واقعا افتضاحه روم نشد عنوان تاپیک بگم. این دختر ۱۹ سالگی عقد کرده الان چهار ساله عقدن ۲۳ سالشه.پدرش فوت شده مادرشم مریضه ناشنوا هم هست. از همون اوایل عقد فهمیده شوهرش بشدت بی غیرته و بیمار!!! از دختره میخواسته جلو رفیقش باهاش رابطه داشته باشه و هزارتا چیز دیگه!!!! ولی دختر بدبخت به دعوا و کتک کاری رسونده که نذاره همچین کاری کنه.پشتوانه هیچ کسی و نداره و همین باعث شده چهار سال تحمل کنه که شاید آدم بشه.شوهرشم نه سرکار میره نه پولی بهش میده.دختره میره سر کار همه پس انداز دختره رو ازش گرفته با تهدید اینکه عکسات و پخش میکنم!!!!!! میگه میترسم با شوهرم تنها باشم چون هرجا میره با شوهرش رفیق شوهرشم باهاشون هست. الان درخواست طلاق داده مهریه ش هفتاد تا سکه س.ولی میگه هیچی نمیخوام فقط میخوام طلاق بگیرم راحتشم.حالا که پسره فهمیده این میخواد طلاق بگیره میخواد زود عروسی بگیره که راحت تر به اهداف کثیفش برسه.شما بگید چی بگم بهش چجوری کمکش کنم.واسه طلاق از همچین آدمی باید چیکار کنه که زودتر کاراش انجام بشه.
فرار کنه. خونه دایی. عمویی...بعد با پول خودش و کمک خیریه وکیل بگیره.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜
به اشنا و فامیل نگه ولی با یه ادم مطمئن حتما درمیون بزاره
مردم چه مشکلاتی دارن خدایا
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
بچه ها براش دعا کنید صبح ک فهمیدم دلم گرفت. منم بهش گفتم حق داری زودتر جداشو. ولی خب هیچکس و نداره خرج مادرشم خودش میده. واسه همین اومد پیش من ازم کمک خواست منم که نمیدونم چجوری کمکش کنم