سلام دوستان.ممنون میشم نظرتون و بدید شاید کمکی بشه به این بنده خدا. من چندوقته صدقه های خودمون و اطرافیان و جمع میکنم به یه موسسه خیریه میدم واسه خواروبار نیازمندا. همونجا با یه دختر روستایی آشنا شدم که این روزا درگیر طلاقه. موضوع طلاقش واقعا افتضاحه روم نشد عنوان تاپیک بگم. این دختر ۱۹ سالگی عقد کرده الان چهار ساله عقدن ۲۳ سالشه.پدرش فوت شده مادرشم مریضه ناشنوا هم هست. از همون اوایل عقد فهمیده شوهرش بشدت بی غیرته و بیمار!!! از دختره میخواسته جلو رفیقش باهاش رابطه داشته باشه و هزارتا چیز دیگه!!!! ولی دختر بدبخت به دعوا و کتک کاری رسونده که نذاره همچین کاری کنه.پشتوانه هیچ کسی و نداره و همین باعث شده چهار سال تحمل کنه که شاید آدم بشه.شوهرشم نه سرکار میره نه پولی بهش میده.دختره میره سر کار همه پس انداز دختره رو ازش گرفته با تهدید اینکه عکسات و پخش میکنم!!!!!! میگه میترسم با شوهرم تنها باشم چون هرجا میره با شوهرش رفیق شوهرشم باهاشون هست. الان درخواست طلاق داده مهریه ش هفتاد تا سکه س.ولی میگه هیچی نمیخوام فقط میخوام طلاق بگیرم راحتشم.حالا که پسره فهمیده این میخواد طلاق بگیره میخواد زود عروسی بگیره که راحت تر به اهداف کثیفش برسه.شما بگید چی بگم بهش چجوری کمکش کنم.واسه طلاق از همچین آدمی باید چیکار کنه که زودتر کاراش انجام بشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.