2777
2789
عنوان

دلم گرفته.......

150 بازدید | 16 پست

سلام دوستان .امیدوارم حال همگی خوب باشه.من دیروز رفتم سونوی انومالی.گفت نی نی دختره.....

من یه دختر دارم و این دفعه خیلی دلم میخواست بچم پسر باشه.خیلی رعایت کردم (تغذیه و.....قبل از بارداری)وقتی هم فهمیدم باردارم خیلی دعا کردم و متوسل شدم.واقعا همه علایم پسر رو هم داشتم و تست کلم قرمز و جدول چینی و....می شد پسر.

اما دیروز توی سونو گفت دختره....دلم شکست.

البته ناراحتیمو اصلا بروز ندادم حتی به شوهرم.ولی دلم شکسته باورم نمیشه من خیلی متوسل شدم باورم نمیشه دست رد به سینه ام زدند.......البته ناشکری نمی کنم .خدا رو شکر بچه سالم بود.نمی دونم والا ............................

وای چرا من اول پسر میخواستم ولی حالا که نینی م دختره دوست دارم دومی هم دختر باشه کلا دو تا هم جنس خیلی بهتره از نظر من ..

دو تا دختتر خیلی خوبه هیچوقت تنها نمیمونن همیشه همدم و دوست و همراه دارن

دخترم تمام زندگی من

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رژیم اصلا جواب نمیده و دروغه...

الانم دوتا دختر واقعا نعمته و ارزوی خیلی ها

عزیزم حق میدم با حرفای مردم ولی خداوند و طبیعت تو این چیزای کوچیک وارد نیمشنو تازه هزا تا حکمت داره.

تبریک میگم از ته دلم 🌷🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

خدابرات نگهشون داره 

ول کن این حرفا رو دنیا دوروزه ازش لذت ببر جون زندگی دقیقا چیزیه که برات اتفاق میفته وقتی که داری برای یه چیز دیگه برنامه ریزی میکنی .صدسال دیگه نه من هستم نه شما نه خبری از این حرفا و ارزوها و برنامه ها هست همش دود شده و رفته هوا  فعلا که زنده ای و فرصتش هست کیف کن و غصه الکی نخور

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

درک میکنم یهو تصوراتت ریخته به هم برات سخت شده.ولی دوتا دختر خود خود عشقه ها.چیه یه دختر یه پسر.خواهر برادرا به درد هم نمیخورن اصلا.ولی دوتا خواهر یا دوتا داداش خیلیییی خوبه.خدا حفظ کنه گل دختراتو

اره واقعا.

من خودم د.و تا خواهر دارم و هیچوقت کمبود برادر حس نکردم هیچوقتم تنها نبودم خیلی خوبه ادم خواهر داشته باشه اما شوهرم یه خواهر داره همیشه تنها و بیکسه انگار هیچکس نداره همیشه ارزو میکنه کاش به جای این خواهر یه برادر داشت

دخترم تمام زندگی من
من خودم د.و تا خواهر دارم و هیچوقت کمبود برادر حس نکردم هیچوقتم تنها نبودم خیلی خوبه ادم خواهر داشته ...

والا منم دوتا داداش دارم واقعا مث تک فرزندا بزرگ شدم.اون دوتا باهم بودن منم برا خودم زندگی میکردم😂

من خودم د.و تا خواهر دارم و هیچوقت کمبود برادر حس نکردم هیچوقتم تنها نبودم خیلی خوبه ادم خواهر داشته ...

منم که برادر دارم همش تو بچگی جنگ و دعوا داشتیم تا همین قبل ازدواجم هم دعوا و کتک کاری همیشه مامانم میگه کاش بجای این دختر داشتم خیلی خاطره های بد دارم ازش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز