توکل کن بخدا زندگیت درست میشه اینقدر بی تابی نکن به همین راحتیام نیست طلاق اصلا فکرشو از ذهنت بریز ب ...
آخه من بهش گفتم ازت طلاق میگیرمگفت برو بگیر..حالا نرم میگه ترسیده از طرفی برم سراغ طلاق ممکنه تا آخرش پیش بریم..
فقططط خداروشکر از بابام به شدت حساب میبره..بابامم خیلی مهربون و ماهه...ولی الان که مثلا خانوادم پشتم هستن ولی همشون خونه خودشونن و من و بچه هام تنها تو خونه خودمون
میدونم درست میگی...اما من اینکارو کردم...ولی اون قدر نشناسی نکرد...من متاسفانه خیلی بهش منت گذاشتم ت ...
پس اول مقصر شمایین ،ادم یاکاری رو انجام نده وقتی هم که انجام داد دیگه منت نزاره..مگردر مواقعیکه قدرنشناسی ببینی.پس واسع اشتی اول شما باید پیش قدم بشی..ولی الان نه ی چند روز دیگه ک اونم اروم بشه
خب عزیزم نمیدونی چقدر برای ی مرد سخته بهش بگی سوییچ ماشینو بده از خونه بیرونش کنی..شخصیتش له میشه خو ...
ایکاش اینکارو نمیکردم...ایکاش اینقدر احمق نبودم..پیش مادرشوهرم که تاحالا تو این سالها جرات حرف زدن نداشت چقدر ضایع شدم و اون چقدر پرووووو حرفهای مفت زد...خیلی بد شد برام واقعا میگم ...مادرشوهرم اینقدر پرروو بود و من نمیدونستم