2777
2789
توکل کن بخدا زندگیت درست میشه اینقدر بی تابی نکن به همین راحتیام نیست طلاق اصلا فکرشو از ذهنت بریز ب ...

آخه من بهش گفتم ازت طلاق میگیرم‌گفت برو بگیر..حالا نرم میگه ترسیده از طرفی برم سراغ طلاق ممکنه تا آخرش پیش بریم..

فقططط خداروشکر از بابام به شدت حساب میبره..بابامم خیلی مهربون و ماهه...ولی الان که مثلا خانوادم پشتم هستن ولی همشون خونه خودشونن و من و بچه هام تنها تو خونه خودمون

خب همه کار و زندگی دارن

خدای مهربونم دوستت دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای که چقدر دردناکه هیچی رو هم نداشته باشی باهاش دردو دل کنی فقط فکر این که اگه قسمت هم باشیم بهم میر ...

عزیزم بهت درخاست دوستی دادم ی دل سیر با هم دردودل کنیم😔

[QUOTE=95120695]مرسی عزیز دلم وظیفه اس  چشم بزاری روی هم میگذره فکر کن رفته یه مسافرت اصلا به این که دعوا کردی 

از خودم ناراحتم که چرا بیرونش کردم..بیشتر خودم مقصر بودم واسه همین ناراحتم خیلییییی

خدای مهربونم دوستت دارم
میدونم درست میگی...اما من اینکارو کردم...ولی اون قدر نشناسی نکرد...من متاسفانه خیلی بهش منت گذاشتم ت ...

پس اول مقصر شمایین ،ادم یاکاری رو انجام نده وقتی هم که انجام داد دیگه منت نزاره..مگردر مواقعیکه قدرنشناسی ببینی.پس واسع اشتی اول شما  باید پیش قدم بشی..ولی الان نه ی چند روز دیگه ک اونم اروم بشه 

پس اول مقصر شمایین ،ادم یاکاری رو انجام نده وقتی هم که انجام داد دیگه منت نزاره..مگردر مواقعیکه قدرن ...

اون منو زد..برای اولین بار بعد از ۶ سال زندگی

ولی خیلی از هم سرد و دووور شدیم تو همین سه روز

باورم نمیشه .احساس میکنم دارم خواب میبینم

جقدر خودم اشتباه کردم تو این دعوا که کار به اینحا رسید

خدای مهربونم دوستت دارم
خب عزیزم نمیدونی چقدر برای ی مرد سخته بهش بگی سوییچ ماشینو بده از خونه بیرونش کنی..شخصیتش له میشه خو ...

ایکاش اینکارو نمیکردم...ایکاش اینقدر احمق نبودم..پیش مادرشوهرم که تاحالا تو این سالها جرات حرف زدن نداشت چقدر ضایع شدم و اون چقدر پرووووو حرفهای مفت زد...خیلی بد شد برام واقعا میگم ...مادرشوهرم اینقدر پرروو بود و من نمیدونستم

خدای مهربونم دوستت دارم