سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خدا خیرش بده خیلی دعاش کن خدایی مردونگی کرده برای منم دعا کن
خدا به هممون کمک کنه ازاین مستاجری راحت شیم واقعا خدا صدبرابر بهش بده همون پارسال هم سر قولنامه کلی تخفیف داد دیدشوهرم کارگره واقعا جایی که نشستیم و ساختمونش انقدر خوبه کسی باورش نمیشه انقدر مفت اجاره داده بهمون
ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
دیگ ب هیچ خواسته ای نمیرسیم ی سقف زیاده ؟؟اونم نداریم
واقعا جزئی ترین چیزهایی که حق یه انسانه جزو نیازهای ضروریشه رو ازمون گرفتن خدا ازشون نگذره
ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
اره عزیزم واقعا خدابزرگه وگرنه بایه بچه شیرخشکی و پوشک و ... واقعا کم میاوردیم پدرشوهرم داره ولی یه قرون زورش میاد به تنها پسرش کمک کنه اونم پسری که تامجردبود هرچی دراورد خرج اون مفت خورا کرد وگرنه الان خونه داشت نه اینکه با یه بچه مستاجر باشیم
زدم.گلم خیلی گرونن اصلا طبق وسع من. نیست یک.ماهه تو مشاور املاکم همش میگردیم یا کرایه بالا میخوان یا ...
امسال چقدر کرایه میدادی؟باصاحبخونه حرف بزنین شاید راضی بشه یه مقدارکم بکشین روش اثاث کشی مکافاته