2777
2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 61 پست
امسال چقدر کرایه میدادی؟باصاحبخونه حرف بزنین شاید راضی بشه یه مقدارکم بکشین روش اساس کشی مکافاته&nbs ...

اتفاقا تمام زندگیمو بهش تعریف کردم تا راضی شد بهم.تخفیف بده ولی ب شرط فروش سر ماه فروش رفت الان اونیک خریده چول کم داره رهن میده 

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پدرشوهر منم دارن ولی نمیدن. چجوری دلشون میاد ما الان اینجوری اواره ایم ب خدا کسی نموند بهش رو بزنم خ ...

خدا لعنتشون کنه که یه ذره فکر بچشون نیستن به من که هی گفتن بچه بیار خرجش با ما خاک توسرشون الان من موندم با بچه ای که حداقل ماهی ۷۰۰ خرجشه هرگز حلالشون نمیکنم 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
خدا لعنتشون کنه که یه ذره فکر بچشون نیستن به من که هی گفتن بچه بیار خرجش با ما خاک توسرشون الان من م ...

منم دوتا بچه دارم 

منم دوتا بچه دارم 

خدا برات نگهشون داره انشاالله خدابهت نظر کنه عزیزم یه صاحب خونه باوجدان پیداشه برات 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
شهریار 

ایشالایه جاپیداکنین پدرشوهرتم کمکتون نمیکنه

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
خدا برات نگهشون داره انشاالله خدابهت نظر کنه عزیزم یه صاحب خونه باوجدان پیداشه برات 

مرسی عزیزم با دعاهای شما 

ن امروز زنگ زدیم گوشیرو نگرفت صحبت کنه 😳😳

من نمیدونم چرااینااینجورین یک قرون کمک بچه هاشون نمیکنند منکه باخودم عهدبستم هرجورشده دراینده برابچم خونه بخرم که مثه خودم سختی مستاجری رونکشه

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
ن امروز زنگ زدیم گوشیرو نگرفت صحبت کنه 😳😳

ای خواهر واقعا اینجور پدرمادراکه فقط بچه درست کردن بلدن چطور میخوان بمیرن؟پدرشوهرم بچه ام عید بیمارستان بود یه زنگ نزد حال بچه رو بپرسه ترسید یه موقع بهش بگیم پول بیمارستان نداریم خدارو هزارمرتبه شکر به مو میرسه ولی پاره نمیشه محتاجش نبودیم خودمون داشتیم 

من نمیدونم چرااینااینجورین یک قرون کمک بچه هاشون نمیکنند منکه باخودم عهدبستم هرجورشده دراینده برابچم ...

منم از الان میگم به کسی که خونه از خودش نداره هرگز دختر نمیدم 

ای خواهر واقعا اینجور پدرمادراکه فقط بچه درست کردن بلدن چطور میخوان بمیرن؟پدرشوهرم بچه ام عید بیمارس ...

انشالله ک هیچوقت محتاج نباشین من چقدر با خودم تکرار میکردم ب مو میرسه ولی پاره نمیشه ولی دستمون جلو همه دراز شد و هیچکس دست نگرفت 

منم از الان میگم به کسی که خونه از خودش نداره هرگز دختر نمیدم 

من دلم نمیخادعروسم اذیت بشه یه دونه پسردارم چرااذیتش کنم

من نمیدونم چرااینااینجورین یک قرون کمک بچه هاشون نمیکنند منکه باخودم عهدبستم هرجورشده دراینده برابچم ...

من فامیلام همه دارن تو این.ماه همه مستاجر جا ب جا کردن ولی هیچکس حاضرنشد خونشو بده من بشینم 

من دلم نمیخادعروسم اذیت بشه یه دونه پسردارم چرااذیتش کنم

بخدا هنوزم خیلیا فکر خودشونن فقط بچه درست کردن بلدن بلانسبت شما  من خرج خودم نمیکنم بجاش همش دارم به دخترم  میرسم ولی موندم چطور کسی به یه دونه پسرش که اینهمه شوهرم کاراشون رو کرد هرچی دراورد خرجشون کرد اخرش اینجوری کردن باهامون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز