2777
2789
عنوان

بیاین بگین قشنگ ترین حس دنیا از نظر شما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دقیقاً حس مادری خیلی خوبه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بله خيلي حس خوبيه ولي يه هميشه هم اين تصوير رويايي نيست

مادرشدن سخت تر از اين حرفاست

مسئوليت تمام و كمال يه آدمي كه هيچ كاري نميتونه انجام بده بهت سپرده ميشه و تا آخر عمرت تمام فكر وذكرت مشغولشه

در كنار همه ي اين سختيا يه عشق بي پايانه كه هيچوقت تمومي نداره....

ديش ديري ديرين ماشالله
تنهابودن وتوحال خودت بودن قشنگ ترین حس دنیاست+انجام دادن کارایی که دوست داری

وای چرا یادم نبود دقیقااااااا...آخ من چقد تنهایی رو دوس دارم واقعا با خودم عشق میکنم 😍

من امروز بی بی مثبت شد...شوک شدم جیغ زدم و بی بی رو پرت کردم 

شوهرم دوید سمتم گریه کردم و قسم میخوردم که مثبته

همه این رفتارا بخاطر حس مادر بودن بود

اما متاسفانه بی بی مثبت کاذب بود 

خیلی اذیت شدم وقتی فهمیدم اما ته دلم یه جوریه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

وقتی که هیچکس را نداشته باشی برایش یک فنجان چای درست کنی ، وقتی که هیچکس به تو احتیاجی نداشته باشد ، آنجاست که زندگی دیگر به پایان رسیده است !

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

وقتی خواستم برم دم در حیاط و هول و هولکی یه جفت دمپایی پوشیدم و بعد دیدم دمپایی های پسرمه ....دلم پره احساس های جورواجور شد دلم ضعف رفت واسش که ماشاالله چه زود بزرگ شد...خدا نگهدار و پناهش باشه همیشه

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
وای چرا یادم نبود دقیقااااااا...آخ من چقد تنهایی رو دوس دارم واقعا با خودم عشق میکنم 😍

دقیقامنم همینطورم

اینقده اروم میشم موقع هایی که تنهام ❤همیشه دلم تنهایی میخوادهمسرمم بیشتراز دوساعت نمیتونم تحمل کنم باوجود اینکه عاشقشم