2777
2789
عنوان

یعنی چیکارکنم

149 بازدید | 17 پست

ما هنوز سرزندگیمون نرفتیم یعنی تو عقدیم‌ هر پولی ک داریم ک دست من میاد مثل کادوها جمع می‌کنم طلا می‌خرم واسه پس انداز ولی شوهرم اصلا ب فکر پول جمع کردن نیست میگه معلومه حالا چقد زنده میمونیم همش واسه خانوادش کادو میخره

تا بهش میگم پس انداز کنیم میگه هرچی گرفتیم گفتی نه نخریم خیلی خسیسی 

نمی‌دونم چیکار کنم 

میشه کمک کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نترس یه ماه بعو از عروسی که گیر کرد خودش دیگه قطع میکنه.سر این مسئله دعوا نکنید و حرمتا رو از بین نبر گلم

فقط بهش نگو پس انداز میکنی و تا گیر کرد بعد عروسی بهش بگو پول داری تا به هوای تو ولخرجی نکنه

دعواس نکنی یه کقت اونوقت خدای نکرده اگه درامد نداشته باشی کافیه بگه پول خوومه و درامد خودمه و تا اخرعمر حرفش رو دلت میمونه

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
هر دو تاتون اعتدال رو رعایت کنید😐 

آخه من دیگه چیکار باید بکنم خرید عادی دارم ولی ن اینک هرهفته میره پاسه ۳ تا نوه‌هاشون‌ اسباب بازی میخره ارزونم نمیگیره‌ خب میشه ماهی یکبار بگیره نه هرهفته تازه ب منم نمیگه جاریام‌ گفتن

عزیزم کار خوبی میکنی به شوهرت بگو کادو ها برای پس اندازه برای زمانیه که محتاجیم و نمیتونیم دستمونو جلو کسی دراز کنیم این دلیلی بر خساست نیست اگر پولی غیر از کادو باشه با کمال میل خرج کن برای مایحتاج زندگی حتی برای چیزایی که فقط برای لذت زندگی هستن ولی با این افکار مردن بخوای پیش بری همیشه زیر دین بقیه خواهی موند اگر این حس رو دوست داری من حرفی ندارم اینا رو بهش بگو امیدوارم تاثیر بزاره☹😊

نترس یه ماه بعو از عروسی که گیر کرد خودش دیگه قطع میکنه.سر این مسئله دعوا نکنید و حرمتا رو از بین نب ...

آخه دیگه خستم‌ کرده خیلی نگران آیندم‌ خانوادشم آدمایی نیستن کمکش کنن فقط ازش میگیرن‌ اوضاع کارشم‌ جالب نیس هرچی درمیاره خرج میکنه 

عزیزم کار خوبی میکنی به شوهرت بگو کادو ها برای پس اندازه برای زمانیه که محتاجیم و نمیتونیم دستمونو ج ...

یبار بهش گفتم چرا ب بقیه نگه میکنی ولخرجی میکنی اونا خونه دارن ماشین دارن ما چی هیچی باید پس انداز کنیم بعدش ما هم خرج می‌کنیم نمگیم خرج نکن ولی اندازه واسه ی سینما ۳۰۰ تومن خوراکی بعدشم ب ماچه ک نوه‌هاتونو تو باید ببری چون بچه آخری و بچه نداری

یبار بهش گفتم چرا ب بقیه نگه میکنی ولخرجی میکنی اونا خونه دارن ماشین دارن ما چی هیچی باید پس انداز ک ...

عججباا خیلی منطق عجیبیه ۳۰۰ تومن برای بچه های فامیل عزیزم از همین حالا سعی کن کنترل کنی این عادتشو با ملایمت وگرنه بعد ها به مشکل میخورین بگو هر وقت زندگیمون یه ثبات پیدا کرد هر چقدر خواستی خرج کن نه الان☹

عججباا خیلی منطق عجیبیه ۳۰۰ تومن برای بچه های فامیل عزیزم از همین حالا سعی کن کنترل کنی این عادتشو ب ...

بهش میگم بخدا با مهربونی با تیکه انداختن 

مهربون ک میگم میگه نمیزاری بهمون خوش بگذره خوش گذرون نیستی گرچه همه فامیل منو ب خوش گذرونی میشناسن اما تا اینجوری میگه میگه بزار دلمون شاد باشه 

خیلی نگرانم نمی‌دونم چجوری حالیش کنم 

تا میگم پس انداز کن میگه با کدوم پول میگم این پولا‌ میگه حسودی کن ب فامیلام‌ دوباره