2777
2789
عنوان

حتی این جام کسی باهام درد دل نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 56 پست
ار کسی ناراحت نیسم چون کسی رو ندا م 

همه چی درست میشه خدا بزرگه

امیدت بخدا باشه

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم توکل کن به خدا درست میشه 

بالاخره کاری که شده...با غصه خوردن چیزی درست نمیشه

فقط خودتی که ذره ذره نا امید میشی و یه دفعه به خودت میای که داغون شدی

توکل کن به خدا محکم باش

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
عزیزم توکل کن به خدا درست میشه  بالاخره کاری که شده...با غصه خوردن چیزی درست نمیشه فقط خودتی ...

من تو این زندگی از اول داغون شدم از همون ۲ سالگیم

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون

عزیز دلم خیلی از ماها یه عااااااااااالمه مشکلات داریم، من خودم داغونم، اما عزیزم خودت بشین فکر کن ببین به هرحال چی میتونه حالتو بهتر کنه. آخرش یه چیزی هست که برات خوبه و بهت حس خوب میده عزیزم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
چرااااا؟؟؟؟ پسرشون این کارو کرده تو چرا داغن رو دل تو؟؟؟؟؟

چون همش شدن نمک رو زخمم

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
من تو این زندگی از اول داغون شدم از همون ۲ سالگیم

منم دلم پر درده خواهر

چه کنیم بشینیم غصه بخوریم و خودمون رو زجر بدیم

بنظرم سرپا شو....دخترت بهت احتیاج داره عزیزدلم

این روزا هم میگذرن یه مدت دیگه اسمش میشه  خاطره

حالا میتونی تو این مدت غصه بخوری و خون دل بشی

یا اینکه کمتر بهش فکر کنی و دنبال راه چاره باشی و بهترین راه رو بری

بقیش هم دست خداست

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
اون حتی من و یادش نمیاد ک بنده ای هم داره

ماادما وقتی ینده های بی معرفتی میشیم و یادش نمیکنیم یا غرور اجازه نمیده ازش کمکم بخواییم بهش میگیم تو مارو یادت رفته..یادش نمیره اون خدایی ک انقدر کریمه شاید منتظره صدا کزدنه ماست..صلوات خیلی اثر داره.دیدم ک میگمااا.امتحانش ضرر نداره

اون حتی من و یادش نمیاد ک بنده ای هم داره

ماادما وقتی ینده های بی معرفتی میشیم و یادش نمیکنیم یا غرور اجازه نمیده ازش کمکم بخواییم بهش میگیم تو مارو یادت رفته..یادش نمیره اون خدایی ک انقدر کریمه شاید منتظره صدا کزدنه ماست..صلوات خیلی اثر داره.دیدم ک میگمااا.امتحانش ضرر نداره