2777
2789
عنوان

اثاث کشی

286 بازدید | 21 پست

دوستان فردا دارم اثاث کشی می کنم و با جاری و مادرشوهرم تو یه ساختمون همسایه میشیم 😐😐

مادرشوهرم آدم خوبیه اما همش با شوهرم سر مسائل مالی دعواشون میشه، اونم شدیددددد، جاریم که از من کوچیکتره اما درباره همه چی نظر میده، بگید چی کنم با اخلاقای اینا؟ چی کنم که با اینکه همسایه اینا هستم سرم به زندگی خودم باشه؟؟ 

(اینم بگم که واسه شرایط مالی مجبورم برم اونجا زندگی کنم پس راهکار بدین که چطور با همین شرایط یه زندگی شاد داشته باشم؟؟ )

زیاد نرو خونشون و از زندگیت هیچی نگو بهشون 

مسایل مادرو پسر هم بسپار خودشون دخالت نکن خودشون با هم کنار میان

جاریت هم ببینه دو دفعه محلش ندادی خودشو جمع میکنه

دستمو ول نکن🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا و ابدا صمیمی نشو . کم برو تا کم بیان. حرفای چهار دیواری خونتو اصلا بهشون نگو. بچه هاتو نزار زیاد برن از اول عادت بده با تو برن با تو برگردن. تا دعوت نشدی ناهار شام تلپ نشو. احترام بزار ولی خشک رفتار کن. درمورد چیزی نظر نخواه و در مورد زندگیشون نظر نده. با جاری هم صمیمی نسو و درد و دل نکن. خونش نرو تا اونم نیاد . بازم و من الله توفیق

خدایا خودت نجاتم بده 
اصلا و ابدا صمیمی نشو . کم برو تا کم بیان. حرفای چهار دیواری خونتو اصلا بهشون نگو. بچه هاتو نزار زیا ...

شوهرم و مادرشوهرم رو چی کار کنم؟؟ همش دو تایی دعوا دارن باهم؟؟ وقتایی که جاری تو دل مادرشوهر رو علیه من خالی میکنه چی کنم؟؟

شوهرم و مادرشوهرم رو چی کار کنم؟؟ همش دو تایی دعوا دارن باهم؟؟ وقتایی که جاری تو دل مادرشوهر رو علیه ...

دعوای اونا به تو ربطی نداره نه دخالت کن نه نظر بده نه قاطی دعواها بشو . به جاریتم رو نده بزار هر چقدر میخواد پشت سرت واق واق کنه مهم اینه تو ارامش خودتو داشته باشی. ببینه محلش نمیدی میره پی کار خودش

خدایا خودت نجاتم بده 

بگو شما مادر و پسرسد من چی بگم . جاریتم زیاد دیدی پاشو از گلیمش درازتر میکنع بزن تو دهنش . بگو بشین سر زندگیت زندگی و کارای من به کسی مربوط نیست. میره پی کارش

خدایا خودت نجاتم بده 
بگو شما مادر و پسرسد من چی بگم . جاریتم زیاد دیدی پاشو از گلیمش درازتر میکنع بزن تو دهنش . بگو بشین ...

وقتی که شوهر و مادرشوهرم باهم بحث میکنن من واسه حمایت از شوهرم با مادرشوهرم سنگین نشم؟؟ آخه حس میکنم وقتی از شوهرم حمایت میکنم مادرشوهرم هم بیشتر هواشو داره