2777
2789
عنوان

اثاث کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 21 پست

من ۱۳ سال با مادر شوهرم تو یه ساختمون بودم‌نمیذاشتن مستقل بشم میگفتن کرایه ها سنگینه نمیتونید و .... و کلی تو گوش پسراشون میخوندن با هزار بدبختی تونستم از خونه بیام بیرون الان بعد سه سال که مستقل شدم خونه خریدم درسته کوچیکه و کلنگی ولی صد می ارزه به اون خونه و دخالتاش.

خدایا خودت نجاتم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی جاری من هنوز تو اون ساختمونه و علنا میگن عمرا بزاریم این یکی پسرمونم بره عین سریش چسبیدنا بهش

ما خونه مون نیمه ساز بود اول جدا شدیم 2 سال اجاره ای نشستیم گفتیم یه مستقل میخریم بعد همه چی گرون شد و دیدیم اگه اینم نسازیم دیگه خونه دار نمیشیم. الان هم به فکر اینم که چند سال زندگی کنم و جابجا بشم اما میدونی یه سری رفتارها و مسائل هست چه تو اونجا باشی چه جدا هست آدم باید راهکارش رو یاد بگیره اگرچه گاهی تنها راهکار دوری و دوستیه 

این تجربه من بود ولی شاید خانواده همسر تو خوب بودن و تونستی چندین سال با خوبی اونجا زندگی کنی اخلاقا ...

من قبلا دوران عقد یک سال خونه مادرشوهرم بودم تنها مشکل دعواهای شوهرم و مامانش بود و اینکه هی پای منو هم می کشیدن وسط. مثلا یکی شون داره دعوا میکنه اون میگه به عروست رحم کن یا مثلا مامان بزرگم مریض بود رفتیم عیادت تو ماشین دعواشون شد مادرشوهرم میگفت کاش نیومده بودم شوهرم می گفت کاش نبرده بودمشون. من خیلی ناراحت شدم که دعواهای خودشون رو گذاشتن پای رفتن خونه مامان بزرگ من

من ۱۳ سال با مادر شوهرم تو یه ساختمون بودم‌نمیذاشتن مستقل بشم میگفتن کرایه ها سنگینه نمیتونید و .... ...

از این توی گوش کسی خوندن خیلی دلم پره مثل جاری کوچیکم که انقد مامانش تو گوش مادرشوهرم حرف میخونه که کامل تو دست گرفته اونو

وقتی که شوهر و مادرشوهرم باهم بحث میکنن من واسه حمایت از شوهرم با مادرشوهرم سنگین نشم؟؟ آخه حس میکنم ...

در کل خودتو قاطی نکنی بهتره اما اگه مجبور شدی طرف کسی رو لیری معلومه که باید طرف شوهرتو بگیری

دستمو ول نکن🤲🏻