2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

3142 بازدید | 44 پست

سلام من هفته ۱۳رفتم سنو ان تی گفتن ۸۰درصد پسر حتی پزشک هم سنوی منو دیدن گفتن  معلومه پسره دکترمم گفت اگه ان تی با احتمال بالا بگه پسره تغییر نمیکنه ولی دیروز رفتم آنومالی گفت بچه دختره  البته دیروز بچه بریچ ودر حالت سجده بود ب  نظرتون دوسه هفته دیگه دوباره برم برا جنسیت یا  قطعی دختره؟کسی تجربه مشابهی داره؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من شنیدم سنو زیاد خوب نیست تو بارداری

بنظرم مخصوص تعیین جنسیت نرو 

بزار تو سنوی بعدی مشخص میشه

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

نمیدونم تا هفته۱۶صبر کن.من چند روز دیگه میخوام برم ان تی.ولی چیزی که ان تی میگه قطعی نیست خب.

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  
بزا ی چن هفته بگذره برا خالمم گفتن پسره بیچاره ی عالمه خرید کرد تو هشت ماه رف سونو دختر بود

تو انومالی گفته بودن پسره بعد تو ۸ماهگی دختر شد؟

ان شالله ۹۹/۹/۹تو خونه خودم سالم و سلامت کنار همسر و فرزندانم هستم ان شالله
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز