سلام من هفته ۱۳رفتم سنو ان تی گفتن ۸۰درصد پسر حتی پزشک هم سنوی منو دیدن گفتن معلومه پسره دکترمم گفت اگه ان تی با احتمال بالا بگه پسره تغییر نمیکنه ولی دیروز رفتم آنومالی گفت بچه دختره البته دیروز بچه بریچ ودر حالت سجده بود ب نظرتون دوسه هفته دیگه دوباره برم برا جنسیت یا قطعی دختره؟کسی تجربه مشابهی داره؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
نمیدونم تا هفته۱۶صبر کن.من چند روز دیگه میخوام برم ان تی.ولی چیزی که ان تی میگه قطعی نیست خب.
نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه