2821
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3151 بازدید | 44 پست

انومالی دقیقتره ولی اگه میتونی بیست هفته یه بار دیگه برو و مطمئن شئ

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچت پسره،تجربه زن داییمو داریم،همینجوری بود بچشم ی دوماه پیش دنیا اومدو پسرم هست

من یه دختر دارم سه سالشه ناخواسته باردارشدم قرص ال دی مصرف میکردم شرایط مالی هم خوب نیست شوهرمم خیلی پسر دوسته احتمال ان تی رو که گفتم یهو باهام مهروبون شد دیروز خیلی دلم ب حال خودمو بچه هام سوخت

من یه دختر دارم سه سالشه ناخواسته باردارشدم قرص ال دی مصرف میکردم شرایط مالی هم خوب نیست شوهرمم خیلی ...

ایشالا ک سالم باشه،از طرف شما ناخواسته بوده خانم گلی،خدا خواسته،هر انکه دندان دهد نان دهد،اگه پسره ک نعمته دختره ک رحمته،روزیشم با خودش میاره،شوهرت خوشحال شده چون از هردوتا جنسیتو میخواد داشته باشه،اگه دختر بود تکراری بود،البته خدا ب من بده از این تکرار رحمت😍🌷

ایشالا ک سالم باشه،از طرف شما ناخواسته بوده خانم گلی،خدا خواسته،هر انکه دندان دهد نان دهد،اگه پسره ک ...

چی بگم والا تو این شرایط بد مالی مستاجری شوهره پسر دوست خونه ما کلی پله میخوره دوتا اتاق اینجاست سرویس وحمام وآشپزخونه بالا کلی عذاب میکشم تا بچم که سه ساله هستشو ببرم از این پله ها وبیارم برا دسشوییش روزی صدبار بالا پایین میشم فقط تنها امیدم این بود که بااین همه سختی که دارم میکشم این یکی پسره من پسر پرست نیستم بخدا شرایطم بده انگارهرچی که بخوام اون چیز نباید برای من اتفاق بیوفته تو همه چی اینجورم

چی بگم والا تو این شرایط بد مالی مستاجری شوهره پسر دوست خونه ما کلی پله میخوره دوتا اتاق اینجاست سرو ...

خدا کمکت کنه خیلی سختهشکم پر، بچه و پله،ایشالا هرچی خیرو صلاحته برات پیش بیاد،ما چ میدونیم چی خیرو صلاحمونه،مایی ک از ی ثانیه دیگه خبر نداریم،مث همیشه امیدت ب خدا باشه🌷خدا هوای تک تک بنده هاشو داره

خدا کمکت کنه خیلی سختهشکم پر، بچه و پله،ایشالا هرچی خیرو صلاحته برات پیش بیاد،ما چ میدونیم چی خیرو ص ...

نمیخوام کفربگم ولی هرگز هوامو نداشته ونداره 😔😔هرموقع چیزی خواستم با چشم گریون برم گردونده این انصاف نیست

نمیخوام کفربگم ولی هرگز هوامو نداشته ونداره 😔😔هرموقع چیزی خواستم با چشم گریون برم گردونده این انصا ...

انشاءا.. از این ب بعد واست جبران کنه،دعامیکنم تنتون سالمو لبتون خندون باشه🌷

من یه دختر دارم سه سالشه ناخواسته باردارشدم قرص ال دی مصرف میکردم شرایط مالی هم خوب نیست شوهرمم خیلی ...

استارتر توروخدا بگو مگه ميشه با ال دي باردار شد؟ مرتب نميخوردي؟ اين كابوس منه 

يعني با قرصم?😕

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...