2777
2789
عنوان

بله برون رو چه کنم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 38 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما وقتی که شام دادیم ، از تایم شام صمیمیت و حرفهای خودمونی تر تازه شروع شد و یخ مجلس آب شد ، تا قبلش همه چی رسمی و خیلی سرسنگین بود اما واقعا شام دادن هم صمیمیت ایجاد کرد هم سربلند شدیم با پذیرایی خوبمون

خب بپرسید برای شام میمونن چون ممکنه یه مراسم یکی دوساعته بگیرن و برن

امروز قراره بریم خونشون دیگه صحبت ها رو تموم کنیم.  بپرسیم که شام میمونن یا نه زشت نیست؟ 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
اووووه چ خبره ن بابا فک میکنن چ خبره این همه تدارک دیدین ما دو جور غذا و سالاد و مخلفات

ما کلا مدل مهمونی هامون اینطوریه ، خودم هم که الان میرم خونه بابام اینا کلی تدارک میبینن

ما شام دادیم چون تا کارای بله برون انجام شد تایم شام بود

علاوه بر میوه و شیرینی شربتو چای

روی میز شام یه سری فینگر فود لازانیا فسنجون خوراک مرغ پرتغالی دو مدل پلو سالاد ژله کرم کارامل ماستو خیار چند مدلم نوشیدنی گذاشتیم

تعداد ماهم کم بود ۲۰ نفر بودیم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
اگه عصر باشه ساعت 6 اینا چی؟  

بايد ببيني تايم واسشون گذاشتيد يا نه اگر مثلا 6تا 8 هست يعني بريد شام نمونيد ولي ديگه اگر تا 9 طول بكشه شام بديد بهتره به نظر شما بستگي داره ولي عصرونه هم خوبه همون فينگر فود و كيك و شرت و شيريني كه فك نكن اونم هزينش كم ميشه 

خدايا شكرت بابت هرچي كه بهم دادي و ازم گرفتي
امروز قراره بریم خونشون دیگه صحبت ها رو تموم کنیم.  بپرسیم که شام میمونن یا نه زشت نیست؟

زشته شما بايد خودتون دعوت كنيد بگيد شام بيايد اگرم نگيد كه تايم بگيد اونو خودشون ميفهمن مهموني عصر يا بعد از شام 

خدايا شكرت بابت هرچي كه بهم دادي و ازم گرفتي
بايد ببيني تايم واسشون گذاشتيد يا نه اگر مثلا 6تا 8 هست يعني بريد شام نمونيد ولي ديگه اگر تا 9 طول ب ...

اره میدونم فینگرفود اصن هزینه اش از شام بیشتر میشه. 

من چون میخوام جشن عقد بگیرم واسه همسن پرسیدم ببینم بله برون شام میدن یانه؟ 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم