2777
2789
عنوان

بله برون رو چه کنم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 38 پست
ما شام دادیم چون تا کارای بله برون انجام شد تایم شام بود علاوه بر میوه و شیرینی شربتو چای روی میز ...

میشه بگی کارایه بله برون چیا بود؟؟  

بعد اینکه من یکی رو گفتم بیاد دف بزنه. 

چون بله برون بزن برقص نداره.  گفتم دف قشنگه 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
اره میدونم فینگرفود اصن هزینه اش از شام بیشتر میشه.  من چون میخوام جشن عقد بگیرم واسه همسن پرس ...

ما جشن عقدم تو رستوران شام داديم ولي اگر مهموناتون كم ميان يه شامم بدي خيلي خوبتره ولي اگر خيلي زيادن خوب همون جشن عقد بگير پس شام بده 

خدايا شكرت بابت هرچي كه بهم دادي و ازم گرفتي

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتره بپرسی از نامزدت ببینی رسمشون چیه

من به مامانش گفتم چون خونمون کوچیکه یه سالن بگیریم واسه بله برون. 

مامانش گفت نه بابااااا الکی بابا رو ننداز توی خرج ما هم کسی رو نمیخوایم زیاد بیاریم خودمون میاییم با مامان و بابام و خواهرم و شوهرش.  همین. 

خودش گفت که تدارک زیاد نبین.  ولی واسه شام و اینا صحبتی نکردیم. 

من خودم مد نظرم فینگرفود بود.  مامانم میگه زشته اگه میخوای فینگرفود بدی خب شام میدیم. 

من میگم شام ندیم چون قراره جشن عقد بگیریم. 

فینگرفود هم صرفا جهت عصرونه در کنار چای و شربت و شیرینی و اینا

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
ما جشن عقدم تو رستوران شام داديم ولي اگر مهموناتون كم ميان يه شامم بدي خيلي خوبتره ولي اگر خيلي زياد ...

کلا بیست نفریم با خودمون 

من به مامانش گفتم چون خونمون کوچیکه یه سالن بگیریم واسه بله برون.  مامانش گفت نه بابااااا الکی ...

منم با حرف مامانت موافقم

خدايا شكرت بابت هرچي كه بهم دادي و ازم گرفتي
میشه بگی کارایه بله برون چیا بود؟؟   بعد اینکه من یکی رو گفتم بیاد دف بزنه.  چون بله برو ...

اگه تهرانی من تو یه گروه دف هستم واسه اینجور برنامه هام میریم

کارای بله برون چیز خاصی نیست یه سری هدیه خانواده داماد میارن خانواده عروسم تدارک پذیراییو میوه شیرینی میبینن

دفتر بله برون تهیه کن که شرایطو مهریه رو بنویسی بقیه امضا کنن روز بله برون هم اگه شرایط داری پدرت جلوی جمع میگه مهریه و تاریخ عقدو عروسی رو مشخص میکنن اگه داماد موافق باشه دیگه دست میزنن شیرینی تعارف میکنین به همه

بعد یکی توافقاتو توی دفتر بنویسه و بخونه ‌ بقیه امضا بزنن

بعدش دیگه یکی از طرف داماد پا میشه انگشتر دستت میندازنو پارچه و بقیه هدایا رو تقدیمت میکنن

بقیه مجلس دیگه مثه مهمونی طی میشه پذیرایی میکنین شام میدین

عکسو فیلم یادتون نره اگه کیک اوردن با داماد برش بزنین

خیلی خوبه منکه همین کارو کردم الان فیلماش برام خاطره شده

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️