2777
2789
عنوان

مسافرت😏

109 بازدید | 12 پست

شوهرم میخواست یکبار منو ببره مسافرت. قبلا همش با خانواده خودم میرفتم یا مهمون خانوادم بودیم. حالا دیشب تازه میگه برو بلیط قطار بگیر برای پنجشنبه .... دقیقه نود گفت . حالا رفتم‌ پرسیدم میگن همه بلیطها رزرو شده. شوهرمم گفت زنگ بزن ب خانوادت برامون جا پیداکنن بریم...خیلی پررو هست. بعد باهم دعوامون شد 😖    خیلی اعصابم خورده در اصل میخواد چتر بشه ولی میگه من زیر منت کسی نمیمونم...حرف و عملش فرق داره.... اعصابم خیلی خورده خیلی بی عرضه س😞 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چترشو ببند بگو تو بمون خودم با خانوادم میرم مواظب خونه زندگیمم باش

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔

حالا من دوست داشتم با خانوادم برم مسافرت حتی اگه اونا خرجشو بدن

ولی شوهرم اصلا پایه نیست

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
وا. من بعد ازدواج حالا مسافرت خونوادگی نرفتم. فقط دو نفررره همشم همسرم بلیط و جا رو میگیره بهم میگ ...

من فقط یکسال بعد ازدواج منو برد کیش. دیگه هیچ جا نبرد.  یکبارم چتر شد خونه داییم شمال. یکبارم پدرمادرم منو بردن مشهد.   الانم میخواد چتربشه.

حالا من دوست داشتم با خانوادم برم مسافرت حتی اگه اونا خرجشو بدن ولی شوهرم اصلا پایه نیست

شوهر من بد عادت شده. بعدم میگه من زیر دین هیچ.....نمیمونم. فحشم داد ب خانوادم😞

شوهر من بد عادت شده. بعدم میگه من زیر دین هیچ.....نمیمونم. فحشم داد ب خانوادم😞

چقدر بده توهین میکنن به خانواده

حالا برعکسش بود خودشونو جر میدادن

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه