2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 26 پست
هرچی میگیری بگیر مایکروویو نگیر هیچی نمیشه توش درست کرد خیلی مضخرفه من میخوام باچوب خوردش کنم 

مامانمم مایکروویو داره به جز یخ زدایی نمیشه ازش استفاده دیگه ای کرد غذا رو خشک میکنه با وجود فویل

هرچی میگیری بگیر مایکروویو نگیر هیچی نمیشه توش درست کرد خیلی مضخرفه من میخوام باچوب خوردش کنم 

منم مایکروویو دارم فقط غذا داغ میکنم ولی خیلی ها میگن میشه همچیز درست کرد توش .درسته این حرف؟؟؟؟؟

دوستم میگفت لازانیا درست میکنم توش خیلی خوب میشه ولی من بلد نیستم باهاش کارکنم 

😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یکی با اتو لباساش بسوزه میگن اتو وسیله ی بدیه یا میگن خانم مهارت کافی در استفاده اتو نداره؟ مای ...

عزیزم ماکروفر ندارم مایکروویو دارم

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
منم مایکروویو دارم فقط غذا داغ میکنم ولی خیلی ها میگن میشه همچیز درست کرد توش .درسته این حرف؟؟؟؟؟ د ...

والله بدردهیچی نمیخوره من راضیم ینفر بیادمفتی ببرتش 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
مامانمم مایکروویو داره به جز یخ زدایی نمیشه ازش استفاده دیگه ای کرد غذا رو خشک میکنه با وجود فویل

فقط گرم کردن ویخ زدایی داره واقعا چیزمضخرفیه 

والله بدردهیچی نمیخوره من راضیم ینفر بیادمفتی ببرتش 

نمیدونم والا منم ۵ساله فقط غذا گرم میکنم توش دفترچه اش هم‌گم کردم دیگه واقعا نمیدونم چه استفاده ای ازش باید بکنم فقط جامو گرفته ولی دوستم میگه عصای دستمه

😍😍😍
بفرما عزیزم

ببین من گاز صفحه ای دارم خواهرام و زن داداشمم دارن هیچکدوم راضی نیستیم 

اجاق گاز فردار خیلی بهتره خیلی اصلا باهم قابل مقایسه نیستن ببین من ی گاز دیدم 3 تا فرداشت و فوقالعاده قشنگ قیمتش 4 و 800 بود بوش دیدم 8 تومن اینارو بخری خیلی بهتر از گاز صفحه ایه

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز