2777
2789
عنوان

جهیزیه

242 بازدید | 26 پست

سلام خوبید ؟؟؟؟؟؟؟

میخواستم بدونم بین تستر و فربرقی کدوم رو بگیرم 

باتوجه به اینکه گازم صفحه ایه

کارایی کدوم بیشتره 

تعداد رای : 26
نظرسنجی
تستر
12
46%
فربرقی
14
53%

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا منم از فر خیلی استفاده میکنم اما چون عاشق گاز صفحه ای هستم توش موندم چیکار کنم چون انگار میگن تستر و اینا به خوبی فر گازی که اون گاز فر دار ها دارن نیست

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

هرچی میگیری بگیر مایکروویو نگیر هیچی نمیشه توش درست کرد خیلی مضخرفه من میخوام باچوب خوردش کنم 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
هرچی میگیری بگیر مایکروویو نگیر هیچی نمیشه توش درست کرد خیلی مضخرفه من میخوام باچوب خوردش کنم 

عوضش مادرشوهرمن کلی ازش استفاده میکنه 

اکثر گرم کردنا اکثر یخ زدای ها فوری گرم میشن 

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
عوضش مادرشوهرمن کلی ازش استفاده میکنه  اکثر گرم کردنا اکثر یخ زدای ها فوری گرم میشن

جز گرم کردن‌ویخ بازکردن چیزدیگه ای ازش نمیشه استفاده کرد شایدم من بلدنیستم من دوستداشتم توش کیک یامرغ سوخاری درست کنم ولی نمیشه انگار. 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

عالیه که

تمام یخ زدایی ها وگرم کردن غذا و گریل کردن رو با مایکرو فر انجام میدم

عالیه که تمام یخ زدایی ها وگرم کردن غذا و گریل کردن رو با مایکرو فر انجام میدم

پس چرامال من نمیشه منم دوسدارم باهاش کیک بپزم گریل کنم ولی نمیشه میخوام ازغصه بشکنمش ۱ملیون هم دوسال پیش بخداپولش دادم همینجور نو مونده کارتنش هم هست

پس چرامال من نمیشه منم دوسدارم باهاش کیک بپزم گریل کنم ولی نمیشه میخوام ازغصه بشکنمش ۱ملیون هم دوسال ...

اگه یکی با اتو لباساش بسوزه میگن اتو وسیله ی بدیه یا میگن خانم مهارت کافی در استفاده اتو نداره؟

مایکروفر برای پخت پیتزا و کاپ کیک و بیسکوییت و گرم کردن غذا و این چیزا عالیه

یه کم باهاش تمرین کنی یاد میگیری عزیزم

2791
2779
2792