2777
2789
عنوان

جهاز عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما رسم داریم اگه خونه نیاز به چهار تا فرش داره دوتا عروس دوتا داماد یعنی نصف

خوشگلم واسم صلوات میفرستی؟ کاش راه دوری بین ما بود🚶کاش سرنوشت ما جدا بود↕از تو فکر من رها بوده🙍گر ندیده بودمت ای یار🙌عشق دیدی خانه ات خراب است💒عشق هر چه گفته ای سراب است💖ای چه حق انتخاب است ❓که ندارم خبر از دلدار❕تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی👫دیدی آخر که تو رفتی و من اینجا ماندم💔دیدی اخر که ز پرواز دلت جا ماندم🚁تنها یار بی کسی ها دیدی تنها ماندم😢دل💖توبه کردی و شکستی دل💔با چه رویی عاشق هستی😍تو امید به هر که بستی💑رفتو آخرش شدی تنها👤من یک غم ادامه دارم😖من بغض آخرین قرارم😧که هنوز در انتظارم😧برسی به داد این شبهام🌃تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی 💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی😍   
ما همه چیه جهازو خودمون خریدیم جز صوتی تصویری که پای داماده

مام دقیقا

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
آره مایکروویو عالیه واقعا عزیزم برای خودت وتو دلیت دعا کردم💓

مرسی مهربون....منم براتون صلوات فرستادم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

مایکروفر و سولار و اینا رو نخر جز واسه گرم کردن غذا و یخ زدایی به هیچ دردی نمیخوره گاز فردار میگرفتی یا فر تو کار گاز رومیزی

من سولار دارم توش کیک و ماهی و مرغ ولازانیا و پیتزا و  ... درست کردم کیفیت پخت تو فر رواصلا نداره من فقط واسه گرم کردن دارم ازش استفاده میکنم

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا

فرش یه دونه با پسره یه دونه با دختر اما چون با دوتافرش. خونه پر نمیشه معمولا فشارو همه رو میخرن پولشو نصف میکنن.حالا میل با خودتونه که چیکار کنید.

توروخدا مثل من بی برنامه خرید نکن عزیزم.

پلاسکو اصلا نخر فقط چندتا ظرف فریزری برا نگهداری عذا بخر پلاسکو با دوتا تشک تو حمومی و یه سبد رخت چرک و سطل اشعال حموم و دسشویی.منظورم اینه نری ازین سرویس کااامل پلاسکو ها بخری که فقط مایه جا تنگیه.

سرویس قابلمه دو دست میخوای.قابلمه بزرگ نخر اما اگه خواستی ماهیتابه بزرگ بخر(برای خوراک مرع درست کردن واسه مهمون)

سرویس کریستال مزخرفه بنظرم نخر اصلااا

ما رسم داریم یه سرویس چینی مجلسی پسر بخره بدون استکان و سرویس چایخوریش هاااا.عیر از اون یه لوستر برای سالن پذیرایی و تلویزیون و کلا صوتی تصویری و تلفن و فرش که اول گفتم با پسره.(توی اصفهان)